A táborban 17-ből 1 Shakespeare, 1 Robert Kapa, és így tovább
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt táboraikban. Ma már a ’90-es évek táborozóinak gyermekei viszik tovább a hagyományt, hiszen PT-snek lenni örökre szóló élmény és életérzés. A szervezők 2022-ben várják a 25 000-dik táborozót. Melyek idén a legtrendibb tábortémák?

Íme a 17 szekció: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Kreativitás és alkotómunka

A kecskeméti helyszínre 7 éves kortól 17 éves korig érkeznek gyerekek az ország egész területéről és külföldről is. A tábort nem csak bentlakásos formában lehet igénybe venni. Aki a közelben lakik, naponta bejárhat. Délelőtt mindenki a saját projektjével foglalkozik: előadásra készül, Shakespeare-t fordít, festéket kever, jelmezt varr, fotókat hív elő a sötétkamrában, verset vagy regényt ír. Van, aki filmet forgat, videót vág, logikai feladványokon töri a fejét, szaltókat vet, vagy éppen dínócsontot keres.

Vidámpark és fesztivál

Egy-egy témacsoportot 5–15 fő alkot, ennek tagjai reggeltől ebédig foglalkoznak a kedvenc témájukkal, ki-ki az érdeklődésének megfelelően. Egy igazán jó táborban a szórakozás is ugyanolyan fontos, mint a tanulás, ezért a szervezők délutánonként fakultatív, szabadon választható programokat kínálnak. Nagy melegben a strand vagy a vízi csata ad felüdülést. A játékok, versenyek és vetélkedők próbára teszik a táborozók kreativitását, és azt, hogy tudnak-e csapatban és a csapatért dolgozni. A koncerteken, bemutató előadásokon mindenki önfeledten kikapcsolódhat. A táborba érkező vendégek különleges hobbikat, sportokat és állatokat mutatnak be. Esténként pedig show-, illetve vidámparkszerű, a tábor mintegy 500 lakójának egyszerre szóló eseményeket szerveznek.

Aki lemarad, kimarad

Nem érdemes az utolsó pillanatig várni a foglalással. Legkésőbb június közepére a legnépszerűbb szekciókra már várólista van. Lemondás esetén a táborszervezők visszatérítik a befizetett részvételi díjat. Részletes információ elérhető a www.peopleteam.hu oldalon. Regisztrálni is itt lehet, a jelentkezési lap kitöltésével.

Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!
Kütyük és nyári tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ