A táborban 17-ből 1 Shakespeare, 1 Robert Kapa, és így tovább
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt táboraikban. Ma már a ’90-es évek táborozóinak gyermekei viszik tovább a hagyományt, hiszen PT-snek lenni örökre szóló élmény és életérzés. A szervezők 2022-ben várják a 25 000-dik táborozót. Melyek idén a legtrendibb tábortémák?

Íme a 17 szekció: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Kreativitás és alkotómunka

A kecskeméti helyszínre 7 éves kortól 17 éves korig érkeznek gyerekek az ország egész területéről és külföldről is. A tábort nem csak bentlakásos formában lehet igénybe venni. Aki a közelben lakik, naponta bejárhat. Délelőtt mindenki a saját projektjével foglalkozik: előadásra készül, Shakespeare-t fordít, festéket kever, jelmezt varr, fotókat hív elő a sötétkamrában, verset vagy regényt ír. Van, aki filmet forgat, videót vág, logikai feladványokon töri a fejét, szaltókat vet, vagy éppen dínócsontot keres.

Vidámpark és fesztivál

Egy-egy témacsoportot 5–15 fő alkot, ennek tagjai reggeltől ebédig foglalkoznak a kedvenc témájukkal, ki-ki az érdeklődésének megfelelően. Egy igazán jó táborban a szórakozás is ugyanolyan fontos, mint a tanulás, ezért a szervezők délutánonként fakultatív, szabadon választható programokat kínálnak. Nagy melegben a strand vagy a vízi csata ad felüdülést. A játékok, versenyek és vetélkedők próbára teszik a táborozók kreativitását, és azt, hogy tudnak-e csapatban és a csapatért dolgozni. A koncerteken, bemutató előadásokon mindenki önfeledten kikapcsolódhat. A táborba érkező vendégek különleges hobbikat, sportokat és állatokat mutatnak be. Esténként pedig show-, illetve vidámparkszerű, a tábor mintegy 500 lakójának egyszerre szóló eseményeket szerveznek.

Aki lemarad, kimarad

Nem érdemes az utolsó pillanatig várni a foglalással. Legkésőbb június közepére a legnépszerűbb szekciókra már várólista van. Lemondás esetén a táborszervezők visszatérítik a befizetett részvételi díjat. Részletes információ elérhető a www.peopleteam.hu oldalon. Regisztrálni is itt lehet, a jelentkezési lap kitöltésével.

Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!
Kütyük és nyári tábor

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ