Korhatáros táborfesztivál
Táborban
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A nyári szünet egy a pihenéssel és a haverokkal. Ha azt akarod, hogy igazán aktívan teljen a vakáció, és felejthetetlen kalandokban legyen részed, akkor irány a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti tábora!

A PT több mint 30 éve táboroztat 7–17 éves gyerekeket. 2023-ban minden még jobb lesz: a szervezők visszahozzák a legnépszerűbb tábortémákat, illetve egy meglepetéssel is előrukkolnak! Három turnussal és 17 + 1 szekcióval készülnek a PT-sek.

Minden turnus hét napot ölel fel, a kezdés vasárnap reggel lesz, az utolsó program pedig szombat délután. A turnusok dátumai: 2023. július 23–29., a második: 2023. július 30. – augusztus 5. és 2023. augusztus 6–12. A programok reggel 7-től este 10-ig tartanak, ezek közül a választott szekció szerinti témafoglalkozások (naponta három) mindennap 9 és fél 2 között lesznek megtartva, 5–10 fős csoportokban. A szakfoglalkozásokat turnusonként 20 vendég látogatja.

Hetente 500 táborlakó foglalja el a PT-táborok helyszínét, a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumot, mégsem lehet zsúfoltnak nevezni a helyszínt, hiszen a résztvevők annyit tartózkodnak a szabad levegőn, amennyit csak lehet, és a 30 000 m²-es parkosított területen bőven van mozgásterük.

Ha NAPKÖZIS = BEJÁRÓS verzióra jössz, akkor is estig maradhatsz a táborban, míg ha az ottalvásra szavazol, az említett kollégium kétágyas szobáinak valamelyikében leszel másodmagaddal elszállásolva. A körülmények adottak egy szórakoztató és tanulságos programsorozathoz, a PT pedig a nyár legnagyobb gyerekbulijával kecsegtet. Itt regisztrálj!

Próbáld ki a PT-t!
A sport miatt mehettem gamertáborba

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ