Próbáld ki a PT-t!
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Van kedvenc nyári táborod? Ha nincs, próbáld ki a PEOPLE TEAM (PT) új generációs táborait, amelyek évről évre frissülő témaválasztékkal várnak minden 7–17 évest. Igen, még azokat is, akiknek van kedvenc táboruk – ők azért adjanak egy esélyt a PT-nek, hogy megmérettessenek a legtutibb táborok.

Valódi vélemények

A PT alapítványi formában működik, a táborainak szervezői 1991 óta azon vannak, hogyan tudják feldobni a gyerekek nyarát, hogy egyszerre fejlődjenek és szórakozzanak. A sikereikről a visszatérő diákok aránya és a Facebook-oldalukon található kommentek tanúskodnak, amelyekben a szülők is hangot adnak a véleményüknek és a jókívánságaiknak.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„A lányunk már alig várja, hogy jövőre mehessen. Gratulálunk! A hazaindulásnál ott álltunk, és végignéztünk egy flashmobot. Alig tudtunk eljönni.” (Attila)

„Nagyon jó táborozást kívánunk nektek! Nagy ölelés és millió puszi mindenkinek!” (Györgyi)

Még több beszámoló

A https://legjobbtabor.hu oldalon többek között élménybeszámolókat olvashatsz a táborozó gyerekektől, de a táboroztatókat is megismerheted az interjúk által. A PT törekszik az átláthatóságra, a világos és őszinte kommunikációra, ezért ne félj kérdezni! A szüleid is megnyugodhatnak, ha megmutatod neki az említett honlapokat. Készülj ottalvós vagy napközis táborozásra, tudd, hogy a PT-ben jó kezekben leszel. Figyeld a gyerekfesztivál hivatalos honlapját, amelyen visszaszámolnak a következő turnus indulásáig, és innen értesülhetsz először a témaválasztékról is. Süti, kacsa, király – jövőre is lesz PT.

Koszos ruha helyett mosás
Korhatáros táborfesztivál

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ