A sport miatt mehettem gamertáborba
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

„Sokáig kellett győzködnöm anyáékat, hogy engedjenek el a PEOPLE TEAM gamertáborába. Szerintük év közben is eleget ülök a gép előtt (de hát mit várunk, szülők…). Végül rávettem őket azzal, hogy megígértem, a jövő félévi bizimben ötösre javítom a magyaromat. Na meg az is segített, hogy maguk is utánanéztek a tábornak, és láthatták: itt bizony nem csak a gép előtt telik a délután…” Mai bejegyzésünkben Máté élménybeszámolóját olvashatjátok.

Na persze azért gamingből sincs hiány. Először tartottam attól, hogy sok új és menő játékból kimaradok, mert őszintén szólva az otthoni gépünk nem egy erőmű… Még egy Minecraftot elvisz valahogy, de – mondjuk – egy Forzáról inkább ne beszéljünk… Aztán megnyugodtam, mert a tábor mindenki számára biztosította a megfelelő hardvert, így nem maradtam ki egyetlen sessionből sem.

Ha már Minecraft: a legtöbb órát a kockavilágban töltöttem el. A szobatársaim, Alex és Ricsi is erre voltak leginkább rákattanva, meg hát én is ebben voltam a legskillesebb, hisz, mivel anyáék szerint az MC fejleszti a kreativitásomat, beleölhettem szerintem vagy 100 órát… Alex és Ricsi is otthon voltak már annyira a craftingban, hogy a tábor végére egy komplett várat húztunk fel. És persze az Enderdragon legyőzése sem váratott sokáig magára…

Az előbb írtam, ugye, hogy anyáék az MC-t kifejezetten jól kezelik, mert felfogták, hogy ez igazából egy virtuális legó. Azt meg már kiskoromban is szívesen vettek nekem. De ami igazán meggyőzte őket, az az, hogy még a jelentkezés előtt látták a táborleírásban, hogy nem ülünk végig a gép előtt. És itt nemcsak az esti bulikra, filmklubokra gondolok, hanem a napközbeni sportolási lehetőségekre is. A többi gamerrel pl. egy elég jó kis focicsapatot dobtunk össze. A reggelt is tornával kezdtük, amihez, persze, nem volt mindig kedvem, de rávettem magam, elvégre mi nem szimpla gamerek vagyunk, hanem e-sportolónak készülünk.

Mikor hazaértem, elég sokat meséltem ezekről a sportprogramokról anyáéknak. Láttam, hogy ez megnyugtatja őket, így az idei tábor miatt már nem kellett győzködnöm őket… Sőt, rávették Krisz unokatesóm szüleit is, hogy jöhessen velem a nyáron. Így a gamer team nemcsak egy elég jó DPS-sel, hanem egy csatárral is gazdagodik.

Lejegyezte: Locker Dávid

Korhatáros táborfesztivál
Nálunk járt az Amnesty International

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ