A suli vége a nyár eleje
Táborban
PEOPLE TEAM-táboros esti program

Idén április 29-re esik a középiskolások utolsó tanítási napja. A bátyád/nővéred most érettségizik, és azt és látod rajta, hogy megfeszül a tanulástól? Mit szólnál hozzá, ha te már magabiztosan készülhetnél erre az időszakra? Vannak ugyanis olyan nyári programok, amelyek nagyban segítenek mind az érettségi, mind a nyelvvizsga, illetve a továbbtanulás szempontjából. Ráadásul annyira szórakoztatóak, hogy észrevétlenül fejlődsz általuk.

A táborok tábora

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervezi új generációs táborait, amelyek amellett, hogy segítik a diákok fejlődését, élményközpontúak, ezáltal a látogatók nem tanulásként tekintenek a foglalkozásokra. Bizony, úgy képzeld el a PT táborait, mintha egy nyári fesztiválon vennél részt – amit 7–17 éveseknek szerveznek. Ezek 2021-ben is három turnusban, július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között érhetők el a kecskeméti helyszínen.

A ti választásotok

Utazás, étkezés, szállás biztosított, ha megbeszéled szüleiddel, és egyetértetek. Amennyiben többen – például 18 év alatti testvérek, barátok, osztálytársak – jöttök, akkor kedvezményes részvételi díjra számíthattok (amely SZÉP-kártyával is fedezhető, ezt bátran mondd meg a szüleidnek). Más szülők itt nyilatkoztak egyébként a PT-táborokról.

Nyelvi tábor, programozás, sporttábor

Ezúttal is tíz témacsomag és mintegy két tucat téma közül mazsolázhatsz. Fotózz, filmezz, programozz, építs drónt, tanulj angolul, legózz, írj, fess, sportolj vagy táncolj, de az idei PT-újdonságot, az akrobatikatábort is választhatod. Egy-egy turnus hét napja alatt az adott téma ismerőjévé válsz majd. Délutánonként szabad a vásár, így azokkal a fiatalokkal is találkozhatsz, akik tőled eltérő érdeklődésűek, szóval nem gond, ha te a zöld táborba, míg a veled együtt érkező haver a játékteszttáborba megy, nem fogtok elkeveredni. Jó lesz, gyertek! Ide kattintva olvashattok az aktuális szekciókról, emitt pedig a jelentkezési lapot lehet tanulmányozni.

Hurrá, táborozzunk!
Ne dobd be a törülközőt – mindjárt táborozhatsz!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ