Meginterjúvolható-e Pán Péter?
Táborban
Meginterjúvolható-e Pán Péter?

Meginterjúvolható-e Pán Péter? Na és Spongyabob, Harry Potter vagy Peter Griffin? Megtudhatom, hogyan épült fel a halálcsillag? Mitől zöld Shrek és mi Bart Simpson legjobb sztorija? És vajon miért morcos állandóan Tunyacsáp? Mi történt Dzsinivel, miután elhagyta az aranylámpást? Hol ér véget az Óperenciás-tenger? És miért lakik mindenki azon túl? Mennyi kérdés! Szeretnéd tudni a válaszokat? Rákattintanál a YouTube-on egy olyan videóra, aminek az a címe, hogy „Háztartási tippek Hófehérkétől” vagy „Villáminterjú Szimbával”?

Ha választ vársz, ha érdekel valamelyik téma, ne légy rest, járj magad utána!

Egy kis kutatómunkával olyan izgalmas videókat rakhatsz össze, amelyekre biztosan rengetegen lesznek kíváncsiak. Vagy egészen más ötleted motoszkál a fejedben? Ne félj a megvalósítástól!

S hogy hogyan kezdj neki? Nyári tábor! A PEOPLE TEAM kínálta több mint 20 téma között MOZGÓKÉP + MÉDIA szekciót is találsz, ahol fiatal felnőttek segítenek neked abban, hogyan keltheted életre az elképzeléseidet. Sőt, ebben a táborban az a bizonyos Pán Péter-interjú is megvalósulhat, ugyanis a táborlakók egy része éppen a színészmesterséget tanulja. A tábor filmbe illő dekorációja és izgalmas atmoszférája tökéletes hátteret biztosít bármilyen történethez. A gyakorlott témavezetők megmutatják, milyen animációs és filmtechnikai részletekre kell odafigyelned egy sztori nézése vagy elkészítése közben. Még az is lehet, hogy egy nap majd te viszel vászonra egy olyan karaktert, amelyik a fél világ fantáziáját megmozgatja.

Filmestábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/filmestabor-nyari-tabor/

, , , , , ,
Képernyő vagy kaland? YouTube-tábor!
Youtuber leszek!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ