Már csak bejárósként lehet jelentkezni a PT táboraiba
Táborban
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A legnagyobb kecskeméti tábor ottalvós helyei gyorsan beteltek, de napközis változatban még lehet jelentkezni néhány szekcióra.

Kecskemétiek és Bács-Kiskun megyeiek előnyben: a PEOPLE TEAM nyári táborainak ottalvós helyei rekordgyorsasággal beteltek, azonban bejárósként még lehet jelentkezni az új generációs táborok egy részére.

Ezekbe a táborokba lehet még regisztrálni

A PT ezúttal is három egyhetes turnussal startol el július 24-én. Ezek a következők: angoltábor, filmestábor, programozótábor, robotikatábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák (pénzügyi tábor), játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, sporttábor, tánctábor, valamint az egyetlen kéthetes szekció, a színházi tábor. A regisztrációs lap innen elérhető – érdemes sietni a kitöltésével, mert gyorsan megváltozhat a táborok elérhetőségével kapcsolatos helyzet. Például nem lehet jelentkezni hazajárós formában a kuktatáborba, a dróntáborba, a gamertáborba és a pénzügyi szekció első turnusára, ezek ugyanis a 2022-es év legnépszerűbb PT-s tematikái.

Mit kap egy hazajáró táborozó?

Röviden: a szálláson kívül mindent, amit egy ottalvós is, ezt azonban lényegesen kedvezőbb áron éri el. Lesz tehát reggeli, ebéd, vacsora (ételérzékenyekre és vegetáriánusokra figyelnek), zöldség- és gyümölcspult, reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozások minden szükséges eszközzel, délutánonként szabad programok sorozata, elérhető büfé, testvér- visszajárós és barátkedvezmények. A bejárósok egészen estig maradhatnak az NJE Homokbányai Kollégium területén, csak saját ágyat nem biztosítanak számukra.

Eddigi tapasztalatok

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez táborokat, a tevékenységüket kezdetektől fogva igyekeznek átláthatóvá tenni. A honlapjukon, a Facebook-, a YouTube- és az Instagram-csatornájukon fotók és videók sokasága mutatja meg, mire számíthat az a 7–17 éves gyerek, aki őket választja: szabadságra és jó bulira, ezek mellett pedig gyakorlatban alkalmazható tudást és rengeteg új barátot szerezhet. A gyerekek is nyilatkoztak arról, hogyan érezték magukat a PT-ben: beszámolóik a https://legjobbtabor.hu oldal Gyerekszem rovatában olvashatók.

Táborozni életed nagy élménye lehet
Nyunyóka, te drága!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ