Miért legyél táborimádó?
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Kétféle gyerek létezik. Van, aki már volt táborban, és van, aki még nem. Aki egyszer is kipróbálta a táborozást – kevés kivételtől eltekintve –, igazi tábormániássá változik.

Az év fénypontja

Legyen az bejárós vagy bentlakásos, egy nyári tábor lehetőséget ad minden gyereknek, hogy tartalmasan és hasznosan töltse a szünidőt. Az igazi rajongók már jóval a nyári szünet beköszönte előtt alig várják, hogy végre belevethessék magukat a kalandokba. Számolják a napokat, amikor ismét találkozhatnak a korábbi években megismert barátaikkal, akikkel hónapokig talán csak online tartották a kapcsolatot.

Miért jó táborozni?

Képzeld el, hogy egy hétig mindennap azzal foglalkozhatsz, ami igazán érdekel. Senki nem szól meg, ha órákat töltesz a számítógép előtt, vagy egész nap csak focizol. Akkor sem csodálkozik senki, ha egy hűvös sarokban elmélkedsz, mi legyen a forgatókönyved következő jelenetében, vagy hogyan hangozzék a versed következő sora. Aztán – ha ahhoz van kedved – kimehetsz a strandra, vagy fagyizással és beszélgetéssel töltheted a délutánt. A szüleid nem szólnak bele, miért a kedvenc elnyűtt tornacipőd van már megint rajtad, vagy miért varázsolsz lila tincseket a hajadba.

Mindez lehetséges

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban mindez lehetséges. Természetesen vannak keretek és bizonyos szabályok, amelyeket mindenkinek be kell tartania. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a tábor működjön, és mindenki jól érezze magát benne. A PEOPLE TEAM táborszervezői úgy állítják össze a programokat, hogy a bőséges témaválasztékban te is megtaláld a számításod. Ha magányos farkas vagy, az informatikatáborban újra közösségi taggá változhatsz. Táncos lábúként a tánctáborban soha nem látott koreográfiákat sajátíthatsz el. A sportimádókat friss kihívások inspirálják. A csapat 17-féle témával vár téged is.

Mindig történik valami

A délelőttök a választott témával telnek. A filmesek, a drónépítók, a programozók, a táncosok, a kukták és a többi szekció résztvevői azon dolgoznak, hogy megalkossanak és létrehozzanak valami újat a saját területükön. A turnus végén a műveket (filmek, színdarab, óriássüti, drónok és robotok, költemények és fotók) az egész tábor, sőt az érdeklődő szülők is megnézhetik, kipróbálhatják vagy megkóstolhatják. Ebéd után szabadon megválaszthatod, hogy strandolni, kézműveskedni vagy íjászkodni akarsz. De ha egész délután csak olvasgatnál, az sem akadály. Bár annyi a program, hogy kevés gyerek marad a szobájában. Esténként a csapatodért szoríthatsz, hogy vajon megnyeritek-e az akadályfutást. Ha nem akarsz versenyezni, az sem baj, a szurkolásárt és a buzdításért is értékes pontokat gyűjthetsz. Így esélyed lehet a tábori vándorkupa elnyerésére, aminél nagyobb dicsőség nincs is a PEOPLE TEAM berkein belül.

Nehéz választani

Rájössz, hogy a hagymapucolás a kuktatáborban nem neked való? Kiderül, hogy a legjobb barátod robotot épít? Kiszúrod, hogy a táborban a leghelyesebb lány vagy fiú a sportosoknál van? Beléd villan, hogy mégsem tetszik a kiválasztott téma? Nincs semmi gond! Csak szólj a táborvezetőknek, és a szüleiddel egyeztetve a következő napot már egy másik szekcióban kezdheted. Nézd meg a PT-s honlapot, a képek magukért beszélnek! Szemezgess a lehetőségek között, de figyelmeztetünk, nem lesz könnyű dolgod…

Az ideális nyári tábor testvéreknek
A táborok tábora Kecskeméten

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ