Fixáld a vakációt!
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Már most lefixálhatod a nyári programjaidat. Érdemes rávetődni a lehetőségre: egy hete éles a jelentkezési lap – özönlenek a jelentkezők.

Karácsony, vakáció, tábor

Aki megfordult már legalább egyszer a PEOPLE TEAM új generációs nyári táborában, meglehet, hogy nem tud lekattanni róla. A karácsony után újabb várt időszak lépett az iskoláskorúak életébe: ez pedig nem más, mint a PT gyerekparadicsoma, ahol a vakációból akár három hetet is eltölthetnek a 7–17 év közötti résztvevők.

Mi lesz ott hetekig?

Leteszi a mobilját. Nem vicc, erről olvashatsz a legjobbtabor.hu élménybeszámolói között is. Okoskütyük nélkül (kivéve, ha pont hasonló tábort választasz a PT kínálatából, mondjuk, a programozótábort) is van élet, a valóságban pedig hihetetlen jó társaság vehet körül minket, legalábbis a PT-ben.

Barátokkal szabadon

Tehát reggeltől korai délutánig – kvázi suliidőben – az önfejlesztésre koncentrálsz majd, de csak az általad megjelölt témában, vagyis semmi olyanról nem kell tanulnod, ami a japán ugróegeret sem érdekli. Délután aztán ennél is szabadabb leszel, mivel te döntöd el, hogy a több tucat programlehetőség közül melyikre voksolsz, és azt is, hogy ezt melyik társaddal teszed. Egy biztos: nem hagynak egyedül, csak ha azt akarod.

Tizenhét dimenziós élmények

17 tematikus tábort kínálnak a PT-s szervezők: lesz angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor, valamint 3D konstruktőrök tábora. A kéthetes színházi szekción kívül az összes tábor (legfeljebb) három egyhetes turnusban érhető el, amelyek dátuma 2022-ben: július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. Jó hír, hogy a könnyebb tervezhetőség kedvéért már most, pontosabban február 15. éjféltől lehet jelentkezni a táborokba ide kattintva.

Jókedv mindenkinek

Akár ottalvósként érkezel a kecskeméti táborba, és az NJE Homokbányai Kollégium valamelyik kétágyas szobájában hajtod álomra a fejed másodmagaddal (ha jön a tesód vagy a haverod, kérhetitek egy szobába az elhelyezést), akár bejárós, azaz napközis verzióban, nem maradsz le semmiről: a programdömping ébredéstől villanyoltásig tart azoknak is, akik nem alszanak a táborban.

Nyomj a partigombra!

Minden résztvevő számára ugyanazt a változatosságot kínálják a szervezők, sőt kérik, hogy jelezd előre, ha vegán vagy, esetleg ételérzékenységgel küzdesz, illetve gyógyszereket szedsz, ezekre mind odafigyelnek ugyanis. A napi háromszori étkezés mellett korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztással csillapíthatod éhségedet, csapatversenyeken bizonyíthatod, hogy te vagy a Jani, koncerten és sportpályákon eresztheted ki a gőzt, a karaokeesten pedig bebizonyíthatod, hogy vagy olyan tehetséges, mint az X-Faktor vagy az Énekelj! hősei. Jelentkezz a PT-be, aktiváld a partigombot, és légy részese az év legjobb gyerekprogramjának!

Kilőttek a tábori jelentkezések
Szkafander és mágikus süveg

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ