Akusztikofóbia – Nyunyóka-sztori
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Gigi, hadd mondjam el neked, hogy amíg a PEOPLE TEAM táboraiba jársz, sosem leszel egyedül. Mindig figyelni fognak rád, és segítenek neked. Erre én vagyok a legjobb példa. Egy nyunyóka mindig veled van, és bármikor megölelheted, ha szeretnéd.

Panni is azt hitte, hogy elbújhat, és senkit nem érdekel az akusztikofóbiája, de aztán mégse így történt.

Ugorjunk az elejére, és elmesélem neked Panni történetét…

A júniusi turnusok egyikének záróestéje következett. Ilyenkor mindig hatalmas koncertet rendeznek, nagy sztárok, buli, zene, tánc. Ahogy annak lenni kell. Panni jól érezte magát a 3D konstruktőrök táborában. Egész héten klassz programokon vett részt, szuper barátokat szerzett.

Amikor azonban elérkezett az esti buli ideje, ő inkább visszahúzódott. Amíg a többiek ruhát válogattak, a nagyobbak sminkeltek és jó hangulatban készülődtek, ő egy könyvvel a kezében ült az ágyán, és zenét hallgatott.

A szobatársai próbálták hívni, hogy jöjjön ő is, de azt mondta, nem akar engem egyedül hagyni, és nagyon fáradt.

Végül otthagytak bennünket a szobában.

A buli hangja egészen a szállásig elhallatszott. Panni szíve megtelt szomorúsággal. Szeretett volna ő is a barátaival bulizni, de nagyon félt a hangos zajoktól. Ezt hívják akusztikofóbiának.

Befordult a fal felé, magához ölelt, és szomorúan próbált elaludni, amikor egyszer csak kinyílt az ajtó, és a fellépő zenekar gitárosa lépett be.

Panni kiugrott az ágyból, és csodálkozva bámult Petire. A gitáros mögött megjelent Niki és Petra, Panni tábori legjobb barátnői. Elmondták, hogy emlékeztek a beszélgetésre, amikor Panni a hangos zajtól való félelméről mesélt. Ezért Peti idejött, és a teraszról egy kellemes gitárkoncertet adott Panninak. A lányok együtt táncoltak, amíg a többiek a nagy koncert utáni diszkót élvezték.

Panninak ez volt a legszebb táboros élménye. Nagyon hálás volt a barátnőinek és Petinek is, hogy mellette voltak, és a szomorúságából elmondhatatlan örömet varázsoltak.

Az improvizációs koncert után Peti visszament a bandához. A lányok ott maradtak, habár Panni mondta nekik, hogy nyugodtan menjenek vissza bulizni. Niki és Petra közölte, hogy a PEOPLE TEAM táborainak egyik alapmondata, hogy senkit sem hagyunk egyedül. Nekik nem a koncert vagy a diszkó a lényeg, hanem a barátság. Jól érzik magukat itt is. Bekapcsolták Niki telefonján a Spotifyt, és már indult is a házibuli Pannival.

Ugye neked is vannak ilyen barátaid? Ha még nincsenek, akkor gyere a PEOPLE TEAM táborába, és lesznek.

Kovács Dalma


Kínai lovagi torna? – percről percre
Elveszek – Nyunyóka-sztori

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ