Kilőttek a tábori jelentkezések
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM (PT) szervezői nyilvánosságra hozták a 2022-es turnusok dátumát, és megnyitották a jelentkezési felületet. Idén július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között lehetsz részese az új generációs nyári táboroknak. Ugyan a 3 turnusban közel 500 táborozót várnak turnusinként, ám a jelentkezési start után tapasztalt roham a PT-kollégákat is meglepte.

A tábor bentlakásos, de elérhető „napközis” jelleggel is, bár a bejárós gyerekek is reggeltől villanyoltásig részt vesznek minden programon, és a szálláson kívül nekik is minden ugyanúgy jár, mint a táborban alvó társaiknak.

A közelben lakóknak nem feltétlenül szükséges a tábornak helyet adó kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumába költözniük. Bár néhány nap után sokan döntenek másként a bejárók közül. Az óriási terület egyrészt természetközeli, másrészt a délelőtti témafoglalkozásokon kívül számos egyéb tevékenység helyszíne is megtalálható itt, köztük a bulis Hangár és több sportpálya, de a gyerekek a délutáni szabad programok során megfordulhatnak a közeli csúszdaparkban, a vadasparkban vagy a Cifrapalotában is. Senki nem marad le szívesen egyetlen, a táborban töltött pillanatról sem. Részletes információ és jelentkezés lap a honlapon.

A PT idén 17 tematikus táborral készül. Ezek bármelyikére lehet jelentkezni, legyen az angoltábor, gamertábor, tudóstábor, sport- vagy tánctábor – a többi szekciót az alapítvány honlapján találod.

Február 15-én indult el a regisztrációs időszak a PT weboldalán. Az elmúlt héten rekordszámú jelentkezési lap érkezett a szervezéshez. A jegyekre elérhető kedvezmény, amennyiben többen jelentkeztek (például testvérek, barátok, akár egész osztályok). Az ezzel kapcsolatos információkért és árakért kattints ide!

Camp around the clock
Fixáld a vakációt!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ