Ezerélményes
Táborban
PEOPLE TEAM, egy szekciós csoportkép

A vakációban a gyerekek ezer meg ezer élménnyel gazdagodhatnak, amelyeknek nagy részét a jól sikerült nyári táborozások képezik.

Egy igazán jól sikerült nyári tábor nélkülözhetetlen, hiszen abban nemcsak új barátságok köttetnek, hanem az ott közvetített komplex eszmei értékekből minden résztvevő akár évekig is építkezhet. Ezek a táborok olyan, pénzben nem kifejezhető kincsekkel gazdagítják és kényeztetik a gyerekeket, amelyekkel más közegben egyszerűen képtelenség felfedezni.

Barátok

Az együtt töltött hetek nemcsak ismerkedést jelentenek, hanem a meglévő barátságok ápolását és fenntartását is. Különösen alkalmasak erre az ottalvós táborok.

Tapasztalat

A nyári táborok más univerzumba repítik a srácokat: friss tapasztalatok, élénkebb színek, intenzívebb és színesebb szórakozás, mint általában. Az eltérés a megszokottól elősegíti a komfortzónából való kilépést, ezáltal az önállósodás folyamatát.

Szabadság

Rengeteg természetközpontú táborból válogathatunk, ám a legtöbbjük minden esetben igyekszik odafigyelni a szabad levegőn töltött órák magas számára. Legideálisabb esetben a játékon és a szórakozáson kívül az oktatási programok is a szabadban zajlanak.

Különbözőség

A kapcsolatok kialakítása és fenntartása érdekében elengedhetetlen a kontrasztok elfogadása. A nyári táborokban különféle háttérrel érkező gyerekekkel találkozhatunk. Kiütközhetnek az ebből fakadó nézetkülönbségek: a gyerekek az egyéni és csapatmunka gyakorlásából is meríthetnek, megtanulhatják az elfogadás fontosságát.

Gyerekek

Az év közbeni hétköznapok aligha kínálnak annyi lehetőséget a gyermeki én kiteljesedésére, mint egy tábor. Ezért a nyári táborok mellett voksolni nemcsak a srácoknak szóló programok miatt üdvözítő, hanem azért is, mert a gyerekek a kortársaikkal közösen élhetnek át fantasztikus élményeket.

Pofonegyszerű játékszabályok
Nyári tábor: merjük majd?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ