Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!
Táborban
Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Lassan a napirendre kerül: hogyan és mivel töltsük a nyarat, hová menjünk pihenni, és legfőképpen, milyen programokon vegyünk részt a legforróbb hónapokban? Úgy is dönthetünk, hogy mi, szülők egy hotelban töltünk pár kellemes napot, amíg csemeténk ugyanabban a városban táborozik hasonló korú társaival. Nem lehet elég korán lefoglalni sem a szállást, sem a gyerektábort.

A táborozás fontossága

A srácok nagy része imád táborozni. A táborozás hasznos időtöltés a gyerkőcöknek, hiszen a nyári szünet több mint két hónap, s nem könnyű jól kihasználni és minden napját izgalmasan megélni. Ma már annyiféle táborozási lehetőség közül választhatunk, hogy közülük legalább egy biztosan felkelti a csemeténk érdeklődését.

A PEOPLE TEAM-táborok szervezői minden korosztályra gondoltak, és rendkívül változatos tematikákat kínálnak a lurkóknak. Nemcsak a már jól ismert sport-, nyelvi és alkotótáborokat, de médiás, játékkészítős, robotprogramozós, drónépítős, youtuberes, régészeti és zöldtábort is, sőt a vegán étrend iránt érdeklődőknek is indítanak turnusokat. Érdemes az oldalukon nézelődni, mert a három évtizede sikerrel és odaadással működő szervezők meglepően sokféle érdeklődést képesek kielégíteni. Figyelemfelkeltő kisfilmjeik megkönnyítik a választást.

A szülők is pihenjenek!

Miért ne lehetne ugyanarra a hétre időzíteni a felnőttek és a gyerekek pihenését? Míg az utódik a táborban szórakoznak, addig az ősök megszállhatnak egy kényelmes hotelban, ahol felszabadultan élvezhetik a gyerekmentes napokat. A hotelek többsége széles választékot kínál, de mindegyiknek ugyanaz a célja: testileg és lelkileg feltöltődve térjenek haza a vendégek!

Egy szálloda, ahol bárki jól érzi magát

Ha a gyerkőc például Kecskeméten vagy a környéken táborozik a haverokkal, a legjobb választás a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel, amely a városközponttól pár percre található. A szálloda wellnessrészleggel bővült: izzadhatunk szaunában, lustálkodhatunk pezsgőfürdőben, ha pedig egy kis sportra vágyunk, akkor irány a fitneszközpont. A légkondicionált szobákban bizonyára nyugodt lesz a pihenésünk, és békésen szundikálhatunk, ha arra támad kedvünk. Az étteremben pedig kedvünkre válogathatunk a hazai és nemzetközi fogások között.

Egy kis városnézést követően jól jön a fürdőzés

A hotel recepciója a városnézés megszervezésében is a vendégek rendelkezésére áll. Egy tartalmas, városi körséta után pedig mi lehetne jobb, mint ellazítani az izmainkat egy kellemes fürdőzéssel? Kecskemét fürdője országos hírű, ahol nemcsak az önfeledt lubickolást szolgáló medencék és csúszdák várnak, hanem különféle wellness- és gyógyszolgáltatások is fokozzák a teljes körű kikapcsolódást. A termálmedence, a masszázs, a hidroterápia, a gyógyvíz, a mechanoterápia mind-mind a test regenerációját, és ezzel együtt a lelki feltöltődést biztosítja.

, , , , ,
Segít a PT-tábor: fejleszd a kreativitásod!
Készüljünk a táborozásra!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ