2022-ben is PT
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Hazánk egyik legszínesebb nyári tábora ismét megnyitja a kapuit. Az egyedülálló PEOPLE TEAM-gyermektábor újra sok szeretettel várja a fiatalokat. Az ország egyik legnagyobb nyári gyerekfesztiválján az életreszóló emlékek mellett a tudás gyarapítása is kiemelt szerephez jut.

32 év, 25 000 táborozó

Az eddig csaknem 130 turnust lebonyolító alapítvány csapata 1991 óta szervez táborokat 7–17 éves diákok számára. A gyerektábor ismét a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában kap helyet, ahol kétágyas szobák várják a táborlakókat. Komfortos, kényelmes közegben zajlanak a jobbnál jobb témafoglalkozások. A szervezők 2022-ben várják a 25 000. táborozót.

A robotoktól a régészetig

A PEOPLE TEAM csapata kiemelkedik abban, hogy a 17 interaktív választható téma mellett számtalan fakultatív program is elérhető. Egy-egy tanulócsoport 4-15 főből áll. A srácokat képzett szakemberek, pedagógusok és fiatal önkéntesek tanítják és szórakoztatják egész nap. A színes programpalettán megtalálhatóak a különféle tudományok, legyen szó akár a robotikáról vagy a természettudományokról. Helyet kapnak olyan szekciók és témák is, mint a programozás, a virtuális valóság vagy a 3D tervezés. A kisebbek a gamertábor keretein belül feszegethetik képzeletük határait. A művészetekért rajongó fiatalok kipróbálhatják magukat az irodalom, a film vagy a színház világában. A szakfoglalkozások között a drónépítés, a brókerek és tőzsdecápák, a játéktábor és a nyelvi kurzusok is népszerűek.

A lovagoktól a jövőkutatásig

A PEOPLE TEAM-tábor 3 turnusban fogadja az érdeklődőket. A teljes ellátás alap, ezenkívül minden táborozó korlátlan mennyiségben fogyaszthat gyümölcsöt. A délelőtti tematikus programok után remek foglalkozások segítik a diákokat abban, hogy a lehető legkreatívabban működjenek csapatban. A meghívott vendégek elismert művészek, érdekes sportágak, illetve különleges témák képviselői. Érkeznek íjászok, középkori lovagok, kézművesek, karatésok, de a jövőkutatás szakemberei is tartanak előadásokat. Az örökmozgóknak adott számos sportolási lehetőség a tenisztől a műfüves focipályán át a közeli squashpályákig.

Nincs megállás este sem

Az esti programoknál kipróbált animátorok segítik a gyerekeket abban, hogy a csapatversenyek és a bulik mind-mind remek hangulatban teljenek. Éjszakai klubok keretében lehetőség nyílik a kamaszoknak egy-egy projekt prezentálására, vitacsoportok kialakítására, érdekfeszítő témák kivesézésére. A változatos szaktáborokat napközis jelleggel is igénybe vehetik a gyerekek, bár a a PT-nél „napközis tábor” nem az, mint máshol: a bejárós táborozók is ugyanazt az ellátást és programokat kapják a reggelitől a villanyoltásig, mint a táborban alvók – egy kivétellel: a bejáróknak nincs ágyuk. Az idei 3 turnusba a környékbeli szülők is gondos kezekre bízhatják a gyermeküket. A szervezők szeretettel várják a leendő táborozókat innovatív alkotói közegben, hogy mindenki az érdeklődésének megfelelően okosodjon, nyaraljon és jól érezze magát.

Már éles a tábori jelentkezési lap
Kaland vagy dögunalom?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ