Hat dolog, amit NE tegyetek a táborozás előtt!
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Az első és legfontosabb, hogy NE tartsátok titokban, hogy hová mentek nyaralni, hol fogtok táborozni. Mondjátok el mindenkinek, hogy a PEOPLE TEAM táborába mentek Kecskemétre! A helyszín elég tágas, hogy mindenki mozgásigényét kielégítse. Mindennap van lehetőségetek játszani, szaladgálni.

A második szabály: NE hagyjátok otthon a tesókat, barátokat, osztálytársakat, ismerősöket! Minél többen jöttök együtt, annál jobb móka lesz egymás társaságában eltölteni a nyarat. Több turnusra is jelentkezhettek, hiszen a PEOPLE TEAM táborait három turnusban rendezik meg. 1 tábor, 100 alternatíva, mindez úgy, hogy a 7–17 éves korosztály igényeinek maximálisan megfeleljen. Az ember társas lény, így a közös tevékenységek külön örömet okoznak, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy más az igénye egy 7 évesnek, és más egy 16 évesnek. A közös foglalkozások mellett van lehetőség visszavonulni, elcsendesülni, bekuckózni is, ha erre van szükségetek. Hiszen a programok közötti időtöltést is másként képzelik el a kis tinik, illetve a nagykamaszok.

A harmadik szabály: NE maradjon otthon az étvágyatok! A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak, egész nap frissítő gyümölccsel.

Ehhez kapcsolódik a negyedik szabály is: NE mulasszátok el jelezni, hogy ha bármilyen ételérzékenységetek vagy ételallergiátok van! A táborban mindenre felkészült a PEOPLE TEAM, gyertek nyugodtan, nektek külön étkezést biztosítunk. Még vegán kuriózumokat is kipróbálhattok például a kuktatáborban.

Ami az ötödik szabályt illeti: NE hozzatok otthonról szendvicseket, rágcsát, chipset! Minden szobában van hűtőszekrény, de fennáll a veszélye a többnapos étel megromlásának. A hangyákat sem szeretnétek az ágyatokba csalogatni, ugye? Az étkezések alkalmával kérhettek repetát, választhattok más ételt. Éljetek ezzel a lehetőséggel! Igaz, hogy a táborban van tábori orvos, de ne kelljen gyomorrontással felkeresni. Szóljatok mindig időben, ha bármilyen kérdés, igény merül fel!

És végezetül az utolsó, a hatodik szabály: NE higgyetek el mindent, amit olyanok mondanak, akik még nem voltak a táborunkban! Hallgassatok azokra, akik már voltak nálunk táborozni, és vannak személyes élményeik, tapasztalataik. Ha nem ismertek ilyen személyeket, akkor nézzétek meg a videókat!

Amit semmiképp NE tegyetek!

Mivel a turnusok hamar betelnek, ezért a jelentkezést NE halogassátok! Turnusonként 500 férőhely van, a részletekről érdeklődjetek, olvassatok ITT! Ezen az oldalon megtaláltok minden táborozási információt, feltételt, a szabályzatot és a házirendet is. Ezen az oldalon jelenik meg a jelentkezési lap, a napirend, a fizetéssel kapcsolatos teendők és még minden, amire szükségetek van egy fantasztikus hét eltöltéséhez.

Szerencsés Melinda

Nálunk járt az Amnesty International
A haditerv (Az én mesém VI.)

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ