Hat dolog, amit NE tegyetek a táborozás előtt!
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Az első és legfontosabb, hogy NE tartsátok titokban, hogy hová mentek nyaralni, hol fogtok táborozni. Mondjátok el mindenkinek, hogy a PEOPLE TEAM táborába mentek Kecskemétre! A helyszín elég tágas, hogy mindenki mozgásigényét kielégítse. Mindennap van lehetőségetek játszani, szaladgálni.

A második szabály: NE hagyjátok otthon a tesókat, barátokat, osztálytársakat, ismerősöket! Minél többen jöttök együtt, annál jobb móka lesz egymás társaságában eltölteni a nyarat. Több turnusra is jelentkezhettek, hiszen a PEOPLE TEAM táborait három turnusban rendezik meg. 1 tábor, 100 alternatíva, mindez úgy, hogy a 7–17 éves korosztály igényeinek maximálisan megfeleljen. Az ember társas lény, így a közös tevékenységek külön örömet okoznak, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy más az igénye egy 7 évesnek, és más egy 16 évesnek. A közös foglalkozások mellett van lehetőség visszavonulni, elcsendesülni, bekuckózni is, ha erre van szükségetek. Hiszen a programok közötti időtöltést is másként képzelik el a kis tinik, illetve a nagykamaszok.

A harmadik szabály: NE maradjon otthon az étvágyatok! A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak, egész nap frissítő gyümölccsel.

Ehhez kapcsolódik a negyedik szabály is: NE mulasszátok el jelezni, hogy ha bármilyen ételérzékenységetek vagy ételallergiátok van! A táborban mindenre felkészült a PEOPLE TEAM, gyertek nyugodtan, nektek külön étkezést biztosítunk. Még vegán kuriózumokat is kipróbálhattok például a kuktatáborban.

Ami az ötödik szabályt illeti: NE hozzatok otthonról szendvicseket, rágcsát, chipset! Minden szobában van hűtőszekrény, de fennáll a veszélye a többnapos étel megromlásának. A hangyákat sem szeretnétek az ágyatokba csalogatni, ugye? Az étkezések alkalmával kérhettek repetát, választhattok más ételt. Éljetek ezzel a lehetőséggel! Igaz, hogy a táborban van tábori orvos, de ne kelljen gyomorrontással felkeresni. Szóljatok mindig időben, ha bármilyen kérdés, igény merül fel!

És végezetül az utolsó, a hatodik szabály: NE higgyetek el mindent, amit olyanok mondanak, akik még nem voltak a táborunkban! Hallgassatok azokra, akik már voltak nálunk táborozni, és vannak személyes élményeik, tapasztalataik. Ha nem ismertek ilyen személyeket, akkor nézzétek meg a videókat!

Amit semmiképp NE tegyetek!

Mivel a turnusok hamar betelnek, ezért a jelentkezést NE halogassátok! Turnusonként 500 férőhely van, a részletekről érdeklődjetek, olvassatok ITT! Ezen az oldalon megtaláltok minden táborozási információt, feltételt, a szabályzatot és a házirendet is. Ezen az oldalon jelenik meg a jelentkezési lap, a napirend, a fizetéssel kapcsolatos teendők és még minden, amire szükségetek van egy fantasztikus hét eltöltéséhez.

Szerencsés Melinda

Nálunk járt az Amnesty International
A haditerv (Az én mesém VI.)

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ