Hét ok, amiért meg kell tanulnod angolul
Egyéb
Hét ok, amiért meg kell tanulod angolul

Röviden: e nélkül el fogsz veszni a nagyvilágban. Ne várj arra, amíg mások megtanulnak magyarul (nem fognak). Ha úgy érzed, nem megy flottul a nyelv, vagy csak szeretnéd megértetni magadat határon túli vakációd során, gyere el a PEOPLE TEAM angoltáborába, ahol veled egyidős srácokkal ismerkedhetsz meg – igen, külföldiekkel is. Nézzük meg közelebbről, miért válik előnyödre, ha beszélsz angolul.

Megérted kedvenc filmjeidet

Imádsz filmeket nézni, és gyakran dúdolsz külföldi slágereket, habár nem érted a szövegüket? Elérhető a Netflixen egy menő sorozat, de nincs hozzá magyar felirat? Légy képben a történésekkel, és ismerd meg kedvenc színészeid hangját! Meglátod, angol nyelvtudással hamarabb tisztába kerülsz a történésekkel, mint barátaid.

Megértenek (és megértesz) majd

Az angol nyelv az az egyetlen, amellyel szinte bárhol a világon elboldogulsz. Ne lepődj meg, ha a franciák nem fognak megérteni, cselezd ki őket inkább: fogadjunk, hogy ha a saját nyelvükön próbálsz megszólalni előttük, azonnal susogós angolra váltanak.

Megkönnyíti az ismerkedést

Amennyiben külföldi barátokat szerzel, másfajta kultúrák ismeretével gazdagodsz, ha pedig időnként vendégül is látjátok egymást, szállásról sem kell gondoskodnod.

Elengedhetetlen a munka világában

Hiába vagy fogékony a pénzügyi dolgok iránt, ha képtelen leszel külföldi üzleti partnereiddel tárgyalni. Vagy milyen más nyelven tárgyaltok majd?

A Google fordítója nem annyira okos

Érthetetlen hibaüzenetek, játék- és termékleírások? Az internet nyelve is angol, így ennek ismeretében játszi könnyedséggel lefordíthatod, ami érdekel. A Google fordítóját szintén bevethet a célra, de az korántsem annyira megbízható, mint a te fejed.

Otthon a tudományban

A zenén, a filmeken és az üzleti életen kívül a tudományban is előnyt jelent az angol nyelv ismerete.  Hiszen gondolj bele: nem minden érhető el magyarul, a tanulmányok sem. Légy tájékozott!

Segíti álmaid megvalósulását

Pilóta akarsz lenni, az utazás vagy az idegenforgalom érdekel? Akár itthon szeretnél jó állást találni, akár külföldi cégnél helyezkednél el, a nyelvtanulás mindenképp előnyödre válik. Minél jobban kommunikálsz angol nyelven, annál közelebb kerülhetsz álmaid megvalósításához.

Tudsz még más okot, miért hasznos több nyelven beszélni? Oszd meg velünk kommentben!

Angol tábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/angoltabor-nyari-tabor/

, , , , ,
4 könyv, 4 tábortéma
A kreatív írás 5+1 alapszabálya

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ