Anyu, ereszd ki a gőzt!
Egyéb
PEOPLE TEAM-tábor bejelentkezés az első napon

Egész éves hajtás, iskolabezárás, digitális oktatás, egyensúlyozás a munka, gyereknevelés és háztartásvezetés háromszögében… a jelenlegi időszak az anyák számára jelenti a legnagyobb leterheltséget. Ehhez képest az évben egyetlen dedikált ünnepe van az édesanyáknak, ez pedig a Magyarországon május első vasárnapjára (2021-ben május 2-ára) eső anyák napja. Most tehát ebben a cikkben kifejezetten hozzád szólunk, és az alábbiakban adunk néhány tippet, amelyekkel bármikor megünnepelheted magad: a szuperanyát.

Öt tipp regenerálódáshoz

1. Ellazító fürdő: hetente legalább egy alkalommal válassz a gyors zuhanyzás helyett egyórányi kádban fürdést. Vegyél elő habfürdőt, fürdőbombát és/vagy fürdősót.

2. Menj fodrászhoz! Legyen új frizurád, próbálj ki új formát vagy hajszínt.

3. Tornázz! Barátnőkkel vagy egyedül, otthon vagy szervezett formában, a lényeg, hogy a testedzés több szempontból is előnyös.

4. Időnként engedj meg magadnak olyasmit, amit máskor nem. Egy új ruha, egy doboz bonbon, szusi vagy más – a lényeg, hogy kényeztesd magad, hiszen tudod: megérdemled.

5. Bízd rá a gyerekeket családtagokra, ismerősökre vagy szakemberekre. Utóbbi alatt például táborszervezőket értünk. Idén is lesznek nyári táborok, ahová akár egy-két hétre elküldheted a gyerkőcöket. Nyugalom, a szervezők tudják, hogyan kell gondját viselni az iskolás korosztálynak, jó kezekben lesznek a srácok. Hidd el, meg sem fog fordulni a fejükben, hogy jobb lenne otthon pihengetni, te pedig nyugodtan kieresztheted a gőzt.

Gyerektábor – akár egy fesztivál

Egy jó nyári tábor örökre szóló élményt ad: nemcsak biztonságos, hanem épületes és szórakoztató egyszerre. Nem csoda, ha vissza akarnak térni oda a gyerekek. A PEOPLE TEAM 31. éve szervez új generációs táborokat a 7–17 évesek számára. 2021-ben a következő három turnusban érhető el a kecskeméti helyszínű rendezvénysorozat: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. Ottalvós és bejárós változatban is jöhetnek a gyerekek, a részvételi díj pedig SZÉP-kártyával is fedezhető (a költségekről ide kattintva tudhatsz meg többet).

Tíz témacsomag, harmincnál több tábor

A PEOPLE TEAM sok iskoláskorút fogad (eddig 23 ezernél is többen fordultak meg táboraikban), a kiscsoportos foglalkozások miatt mégsem tűnnek zsúfoltnak a foglalkozások. Délelőttönként a tematikus tábor szerinti foglalkozásokon vesznek részt, legyen annak a helye az angol-, a színházi, a filmes, az informatika-, a játék, a művészeti, a kaland-, a sport- vagy az akrobatikatábor; délutánonként pedig szabad a vásár. Nincs más hátra, mint megbeszélni a srácokkal, hogy hová mennének szívesen, és kitölteni a jelentkezési lapot. Kapcsolódjatok ki külön-külön is! Megérdemlitek.

Kiskorúak táborozva menthetik meg a jövőt
Magyar sport

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt…

KAPCSOLÓDÓ