Zokni, kesztyű, drágakő
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Közeleg a karácsony. Először szeretnék neked boldog ünnepeket kívánni, és remélem, jól vagy ott az Északi-sarkon! Írj, ha bármiben segíthetek! Rendelkezésre állok.

Idén rengeteg dolgot szeretnék kérni tőled. Elsőként szeretnék néhány rubintot. Tudom, hogy ez nagy kérés, de szeretném, ha lenne néhány csillogó kincsem. Aztán szeretnék egy rollert, amivel gyorsan száguldhatok a barátaimmal. Kellene egy doboz is a legóimnak – már annyi van, hogy alig fér el a szobámban. Aztán szeretnék néhány új zoknit, kesztyűt és egy meleg sálat, mert a téli hidegben ezek kimondottan hasznosak lesznek. Szeretnék egy könyvet is a zsiráfokról. Ők a kedvenc állataim. Szeretnék még többet megtudni róluk. Ha lehetséges, szeretnék egy kis gyurmát is, olyat, amelyiket bele lehet rakni a sütőbe, és akkor megkeményedik. Szeretek formázni. Van egy csapat piros és sárga zsiráfom. Futóversenyt szoktam rendezni velük. Azt is szeretném kérni, hogy legyen egy ostorom és egy trambulinom, amit megoszthatok a barátaimmal. Így jobban élvezhetnénk a játékot együtt. Az ostor a zsiráfok idomításához kell, ha majd több is lesz. Reménykedem. Nem bántom őket majd, de ostorral a kezemben nagyobb lesz a tekintélyem. És szeretnék néhány csirkét az udvarunkra, hogy legyenek állataink, meg egy csomag csokimacit, amit megehetünk együtt – nem a csirkékkel, hanem a barátaimmal.

Köszönöm, hogy meghallgattál. Nagyon szeretlek, Gorán

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Melyik listán vagyok?
A leghosszabb éjszaka

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ