4 könyv, 4 tábortéma
Egyéb
4 könyv, 4 tábortéma

Töltsd el hasznosan a szünidőt! Hódolj hobbijaidnak, vagy készülj fel a továbbtanulásra a nyári szünet alatt – a PEOPLE TEAM segít képességeid kibontakoztatásában. A következőkben a PT négy tábortematikájához ajánlunk egy-egy irodalmi művet, így addig sem kell malmozással eltöltened a szeptemberi becsengetésig hátralévő időt, amíg nem kezdődik el (vagy véget nem ér) kedvenc programsorozatod. (Természetesen csak ízelítőként mutatjuk be ezeket, a bővebb kínálatért irány a szomszédos könyvesbolt vagy antikvárium.)

1.KUTATÓK + KALANDOROK

A PEOPLE TEAM egyik legnépszerűbb táborában hatféle téma – zöld tábor, régészet, kalandtábor, WWF, OceanCleanup – BoyanSlat, példaképem Greta Thunberg – közül válogathatsz. Utóbbiról Valentina Giannella írt könyvet Greta vagyok címmel. „Nem reményre van szükségünk, hanem cselekvésre. Ha cselekszünk, csak akkor reménykedhetünk újra.” Te is így gondolod? Megmentenéd a világot hasonszőrű, jó fej társaiddal együtt? Akkor itt a helyed, a PT-nél ugyanis mindenki Greta. Nem hiszed? Járj utána!

2. TECH + JÖVŐ

Kedvenc műfajod a sci-fi és a fantasy? A múlt helyett a jövőre fókuszálsz? Szívesen építenél robotot vagy drónt? Akkor neked találták ki a TECH + JÖVŐ tábort. Itt öt érdekfeszítő téma közül választhatsz: informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, te vagy a jövő, így működik. Mellé izgalmas fantasy dukál: Kelly Barnhill A lány, aki holdfényt ivott című regényében a holdfény elfogyasztása varázserőt kölcsönöz egy gyermeknek, akinek a 13. szülinapja körül kezd kibontakozni tehetsége. „A holdfény maga a varázslat. Erről bárkit megkérdezhetsz.” Minket is.

3. JÁTÉK + KALAND

Szereted a logikai feladványokat? Imádsz játszani? Nem félsz a szabadulószobáktól? Akkor szemezgess a PEOPLE TEAM kínálatából: logika-, legó- és játéktábor vár téged július végén–augusztus elején. Mellé egy magyar kalandregényt, Fiala Borcsa Bűntény a Dunánjátajánljuk. A történet a Kecskés-szigeten játszódik, ahol szokatlan dolgok történnek, és többek között az is kiderül, hogy nincs olyan étel, amit ne dobna fel egy kis ketchup. Légy része Peti, a Veréb ikrek és Miri életének, és vesd bele magad az izgalmas játékok világába a PEOPLE TEAM táborában!

4. SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET

Lételemed a színpad? Te vagy az iskolai színdarab főszereplője? Netán bosszant, hogy ehelyett egy fa szerepét kaptad meg? Netán levetkőznéd végre félénkségedet? Akkor irány a PT SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET tábora. Legyél jó, jobb, a legjobb – ebben a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves hallgatói lesznek segítségedre, szóval nálad mindössze pár évvel idősebb oktatóktól sajátíthatod el a mesterség csínját-bínját. Addig is olvasd el Vadadi Adrienn Miénk a színpad! című művét. Suli, szereplés, konfliktusok, szerelem: van itt minden, ami leköt egy kamaszt.

, , , ,
Hogyan mondjuk angolul?
Hét ok, amiért meg kell tanulnod angolul

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ