Ha mesélne, az csodálatos lenne
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Én vagyok Daren, a családunk középső gyereke, és most írok neked egy levelet. Anyu és apu nem tudnak róla, ez egy titkos meglepetés lesz. Én és a testvéreim úgy gondoltuk, idén nem játékokat kérünk, hanem valami különlegeset a családnak.

(I) Apunak szeretnénk kérni több időt. Sokat dolgozik. Annyira elfoglalt, hogy alig van ideje velünk lenni. Szeretnénk, ha többet tudna velünk játszani a játszótéren vagy a parkban, és hogy ne morogjon, hanem nevetgéljen. És esténként, ha mesélhetne nekünk, az csodálatos lenne.

Azt is szeretnénk, ha apunak nem kellene annyit aggódnia a pénz miatt. Szeretnénk, ha érezné, hogy minden rendben. Tudjuk, nehéz ez, de esetleg segíthetnél neki.

(II) Most pedig anyuról… Neki itthon rengeteg a teendője, és nincs elég ideje magára. Szeretnénk, ha lenne valaki, aki segíthet neki a házimunkában, mint egy varázsdzsinn, aki mindent elintéz helyette. Így anyu is többet tudna velünk lenni, például elvinni minket az uszodába.

Az lenne a legjobb, ha mindannyian együtt tudnánk több időt tölteni. Játszhatnánk társasjátékokat, kártyázhatnánk, vagy csak mesélnénk egymásnak. Szeretnénk, ha a karácsony vidáman telne, úgy, hogy mind együtt vagyunk!

Segítesz? Nagyon sok puszi, Daren és a testvérei, Orsi és Vajk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Csendes éj
Simán dönthettek helyettem

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ