Ha mesélne, az csodálatos lenne
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Én vagyok Daren, a családunk középső gyereke, és most írok neked egy levelet. Anyu és apu nem tudnak róla, ez egy titkos meglepetés lesz. Én és a testvéreim úgy gondoltuk, idén nem játékokat kérünk, hanem valami különlegeset a családnak.

(I) Apunak szeretnénk kérni több időt. Sokat dolgozik. Annyira elfoglalt, hogy alig van ideje velünk lenni. Szeretnénk, ha többet tudna velünk játszani a játszótéren vagy a parkban, és hogy ne morogjon, hanem nevetgéljen. És esténként, ha mesélhetne nekünk, az csodálatos lenne.

Azt is szeretnénk, ha apunak nem kellene annyit aggódnia a pénz miatt. Szeretnénk, ha érezné, hogy minden rendben. Tudjuk, nehéz ez, de esetleg segíthetnél neki.

(II) Most pedig anyuról… Neki itthon rengeteg a teendője, és nincs elég ideje magára. Szeretnénk, ha lenne valaki, aki segíthet neki a házimunkában, mint egy varázsdzsinn, aki mindent elintéz helyette. Így anyu is többet tudna velünk lenni, például elvinni minket az uszodába.

Az lenne a legjobb, ha mindannyian együtt tudnánk több időt tölteni. Játszhatnánk társasjátékokat, kártyázhatnánk, vagy csak mesélnénk egymásnak. Szeretnénk, ha a karácsony vidáman telne, úgy, hogy mind együtt vagyunk!

Segítesz? Nagyon sok puszi, Daren és a testvérei, Orsi és Vajk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Csendes éj
Simán dönthettek helyettem

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ