Simán dönthettek helyettem
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Mélyen tisztelt Jézuska! Én vagyok Dániel, a nagymamám unokája. Szomorúan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy idén nem voltam a legjobb viselkedésű gyerek. Néha rosszul viselkedtem, és ezért talán nem kapok semmit karácsonyra.

De szeretnék megígérni neked valamit: jövőre igyekszem jobban viselkedni! Megígérem, hogy többet fogok segíteni otthon, és mindig meghallgatom, amit a szüleim meg az edzőim mondanak. Megígérem, hogy kedvesebben fogok rosszalkodni a testvéreimmel és a csoporttársaimmal az óvodában. Ígérem, hogy erre fogok törekedni a jövőben.

Remélem, készen álltok a karácsonyi szezonra az angyalokkal. Nyugodtan döntsétek el, mit kapok. Örülni fogok, bármit hoztok.

Szeretettel, Dániel

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Ha mesélne, az csodálatos lenne
Talán a több már sok lenne

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ