Simán dönthettek helyettem
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Mélyen tisztelt Jézuska! Én vagyok Dániel, a nagymamám unokája. Szomorúan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy idén nem voltam a legjobb viselkedésű gyerek. Néha rosszul viselkedtem, és ezért talán nem kapok semmit karácsonyra.

De szeretnék megígérni neked valamit: jövőre igyekszem jobban viselkedni! Megígérem, hogy többet fogok segíteni otthon, és mindig meghallgatom, amit a szüleim meg az edzőim mondanak. Megígérem, hogy kedvesebben fogok rosszalkodni a testvéreimmel és a csoporttársaimmal az óvodában. Ígérem, hogy erre fogok törekedni a jövőben.

Remélem, készen álltok a karácsonyi szezonra az angyalokkal. Nyugodtan döntsétek el, mit kapok. Örülni fogok, bármit hoztok.

Szeretettel, Dániel

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Ha mesélne, az csodálatos lenne
Talán a több már sok lenne

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ