Az edzőteremtől a boxeralsóig
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Mikulás! Először is szeretném megmondani, hogy nem számít, mit hozol idén, mert úgyis boldog leszek. Feltennék viszont néhány kérdést, mert nagyon kíváncsi vagyok rád és a válaszaidra. Mehet? Tehát…

Mi a kedvenc süteményed? Szeretnék sütni neked valamit, amit igazán szeretsz. És mi az, amit a legkevésbé szeretsz enni? Így biztosan nem fogok olyat készíteni.

Egész évben van szakállad, vagy csak decemberre nő meg? És ha már itt tartunk: hány kiló vagy? Annyi ajándékot cipelsz, bivalyerős lehetsz! Van saját konditermed? Ha nincs, hogyan lehetséges, hogy nem ismernek fel az emberek, amikor megfordulsz közöttük?

Hány manód van? Mind egyformán néznek ki? Szeretném tudni, mennyire nehéz számontartani őket. Amikor kakilsz, a kakid ugyanolyan színű, mint mindenki másé, vagy mondjuk, állandóan változik a színe, mint ahogy van lila vagy zöld vagy sárga szaloncukor-töltelék is? Ez egy kicsit furcsa kérdés, de a barátaim azt mondták, kérdezzem meg.

Hány alsónadrágod van? Mindig is kíváncsi voltam, hogy a Mikulásnak milyen ruhái vannak.

Végül, de nem utolsósorban: mi a kedvenc állatod? Szeretnék rajzolni neked valamit, és jó lenne, ha a kedvenc állatod lenne rajta.

Köszönöm, hogy elolvastad a levelemet, várom a válaszaidat. A válaszcímet a boríték bal felső sarkában találod, de írhatsz e-mailt is. Az anyukám otthon is olvassa az e-mailjeit. Érkezhet az ő címére. Előre boldog karácsonyt kívánok neked, Belián

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

A láthatatlan titkok tolla
Gáspár, Menyhért, Boldizsár

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ