A végtelenbe és tovább
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Én vagyok Fülöp. Négyéves vagyok. A nagymamám segít ezt írni.

Szeretnék egy űrhajót. Nem igazi űrhajót, hanem játékot. Majd úgy teszek, mintha az űrben repülnék. Szeretnék vele a csillagok között száguldani és kalandozni.

Aztán, hát, szeretnék egy tányér karfiolfőzeléket. Nem is szeretem a karfiolfőzeléket, de anyu azt mondja, hogy az egészséges. Gondoltam, adok neki egy esélyt. Talán a te karfiolfőzeléked jobb lesz, mint anyué.

Szeretnék egy nagy doboz színes ceruzát. Szeretném lerajzolni az összes kalandot az űrhajómmal. Ha lehetséges, szeretnék egy plüsstigrist vagy plüssoroszlánt. Ezek a kedvenc állataim. Együtt utazunk majd.

Egy-két dolgot boldogan megkapnék a listámról.

Köszönöm a kihallgatást, Fülöp

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

A leghosszabb éjszaka
Csendes éj

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-idegenvezetés?

A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s.…

KAPCSOLÓDÓ