Élvezem csinálni
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Gergőt, a PT egyik sporttanárát találtuk meg 6 villámkérdéssel.

Miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Miért most? Mert a PT egyszer van egy évben, és kihagyhatatlan annak, aki már volt PT-s. Miért velük? Mert ez a legjobb csapat, amivel az ember nyáron együtt dolgozhat. Miért ezt? Mert ehhez értek a legjobban, a sporthoz és a gyerekekhez. Miért a PT? Egyértelmű, mert más nem veheti fel a versenyt a PT-vel.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Soba tészta. Bár azt se furának mondanám, inkább szörnyűnek, legalábbis 3 hét után.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Nem nevezném durvának egyik táboros melómat sem. Élveztem csinálni őket, volt, ami nehezebb volt, volt, ami könnyebb. Mondjuk, a táborépítés elég húzós szokott lenni, de szerintem tök jó buli az is, és a nap végén láthatjuk, mennyi mindent csináltunk meg, és mire vagyunk képesek együtt.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Nem nagyon tudok kiemelni egyet sem. A tábor leszedése egy viszonylag gördülékenyen működő meló, de akkor már mindenki szomorú, hogy vége a 3 hétnek, úgyhogy azt azért nem mondanám.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Minden körülöttük zajlik. Mi, táboroztatók azért vagyunk, hogy ők jól érezzék magukat. Jó a középpontban lenni. Csak azért vannak a táborban, hogy jól teljen nekik az az egy vagy akár több hét, ameddig itt vannak. Táborozónak lenni a legjobb dolog volt, amit nyáron tehettem.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Én nagyon szerettem táborozó lenni, mivel szinte mindig nagyon könnyen megtaláltam a társaságomat, és utána velük az egész hét élvezetes volt. A foglalkozásokat is szerettem, mivel mindegyik egyedi volt, és bármely korosztály tudott találni magának programot. A délelőtti órákon egy csomó tapasztalatot lehetett szerezni, amit akár a mai napig fel tudok használni.


Jó emberek, biztonság és négyütemű fekvőtámasz
Minden nyáron várom a PT kezdetét

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ahonnan elindulunk

Elgondolkoztatok már azon, hogy mit jelent számotokra a család? Most különösen aktuális ez a kérdés,…

KAPCSOLÓDÓ