Evolúciós ugrás a táborban
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Mi jobb annál, ha táborozunk? Ha táboroztatunk! Matyi a PEOPLE TEAM nyári táboráról mesél.

Mutatkozz be, kérlek!

Szabó Mátyás vagyok. Az igazán király kacsák sütit esznek, és vice versa.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Megálltam egy pillanatra, becsuktam a szemem, vettem pár mély levegőt, és gyorsan ittam egy kis vizet. Ez kiemeltem fontos a nyári forróságban! Erre ezúton szeretném mindenki figyelmét felhívni. Továbbá azért van folyamatosan friss gyümölcs a táborban, hogy együnk belőle, mert tök jó a kis szervezetünknek. Az almaharapás egyébként a stresszre is. Kérdezzétek Hófehérkét!

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A kuktatáborban a gulyáslevesbe reszeltünk egy kis szerecsendiót. Nagyon finom lett! Gondoltuk, akkor megesszük egészben. Nem volt jó ötlet, mivel rettenetesen-brutálisan szörnyű hatással volt az ízérzékelő cuccainkra. De amúgy a kedvenc kajám a dugi mogyoróvaj-banán kombi.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Az durva volt: amikor a liftaknába kellett vizet terelni, nehogy elázzon a komplett infóterem.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Most megkérnéd egy anyát, hogy válassza ki a kedvenc gyerekét? Jó, nem, haha, csak poénkodok. Nehéz választani a csupa jóból… Szeretek vasárnaponként az őrségben lenni, és elsőként fogadni a mindenféle arcokat meg formákat. Közben meg tök durván jó az összes program, ahol a gyerekekkel lazulunk, érted, ilyen fun meg vibe.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Hűha, szerintem minden patika emberi erőforrások tekintetében, de azt mindig szeretem, amikor érkeznek kutyás arcok, szóval, csak azért, hogy mondhassak valamit: jó lenne egy ilyen tábori kutya, akit, mondjuk, hívhatnánk Tominak vagy – ha lány – Petrának.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Vártam, hogy táboroztató lehessek, mert egyértelmű volt, hogy az egy ilyen evolúciós ugrás tábori arcként, szóval imádom, hogy most ezt imádhatom. Gyerekként meg azt imádtam, ami akkor szerintem nagy fegyvertény volt, hogy bármikor aludhattam.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Zabi Da Kanka, #igyálvizet, két ház között tali, médiás vagyok, hol vannak a… (sportosok, fotósok, zöldek, kékek, ezek-azok).

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Hogy ez a világ legjobb helye és legjobb ideje.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Első körben köszöntöm a büféseket! És akkor ezt a részt nem is folytatom… Aztán a rengeteg élményem közül voltaképpen azokat szeretem legjobban, amelyekre én nem is emlékszem, csak utólag mesélik el, hogy ez is történt velünk, meg az is.


500 gyerek a strandon
Fenomenális élmény, saját szülinap

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ