Sporttábor Kecskeméten a PEOPLE TEAM-mel
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Ha nyár, akkor nyaralás, felhőtlen öröm, kikapcsolódás és mozgás ezerrel. Nem mintha év közben nem lenne elég alkalom a testmozgásra, hiszen a heti 5 testnevelésóra kellően átmozgat minden diákot, de azért a nyár mégis más. Kötetlenül a szabadban élvezni egy bringatúrát, úszni a folyóban, mászni a hegyekben – ki ne vágyna erre? De talán még jobb, ha a mozgás örömét megosztjuk másokkal, és együtt focizunk, röplabdázunk, lábtengózunk, és még sorolhatnám azokat az elfoglaltságokat, amiket bizony csak csapatban élvezhetünk. A PEOPLE TEAM alternatívát kínál különféle sportágak kipróbálásához, rendszeres edzéseket biztosít és bevállalós erőpróbákat is ajánl az érdeklődő 7–17 éves korosztálynak. Bowling, floorball, vízilabda, strandröplabda és még sok más érdekes sportolási lehetőség vár benneteket!

Sportolj velünk!

A sporttáborban a napokat reggeli tornával, futással, edzéssel is kezdhetitek. Mindenki saját állóképessége és igénye szerint választhat a lehetőségek közül. A sportolni, mozogni vágyókat több csoportba osztjuk, 3-4 sporttanár tartja egyszerre a foglalkozásokat. Ha váltani szeretnétek menet közben, természetesen arra is van lehetőség. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat! A PEOPLE TEAM nem kiképzőtábor! Van pihenőidő, szórakozás is az edzések között. A sportba fektetett energia már néhány nap alatt látványos eredményeket mutat: javul az állóképesség, a koncentráció, keményednek az izmok. Ha igazán tombol a hőség? Sebaj, akkor rendezünk egy nagy vízi partit, és locsolhatjátok egymást. Ismerkedjetek meg a lehetőségekkel, sportoljunk együtt!

A PEOPLE TEAM 3 turnusban szervezi a táborokat, de a létszám korlátozott, a férőhelyek gyorsan betelnek, főleg a népszerű tematikájú táboroknál kevés a hely – érdemes időben dönteni és jelentkezni. Hozzátok el a barátaitokat, töltsetek el egy élménnyel teli hetet a kecskeméti Homokbányai Kollégiumban!

Örökmozgók

A nyári tábor több szekcióban kínál kikapcsolódást, elfoglaltságot mindenkinek. Nemcsak az örökmozgók, a gasztromániások, a kis tudóspalánták nyaralnak együtt, hanem a művészlelkek, kreatívkodók, bedrónozott programozók is. Az esti közös programokon élvezettel meséli mindenki a nap történéseit. A nap lezárásaként vetélkedők, koncertek színesítik a tábor életét.

A sportolás után farkasétvággyal érkezőket pedig remek ételek várják naponta háromszor. Napközben gyümölcs korlátlanul áll rendelkezésre, valamint a frissítőt is folyamatosan pótoljuk. A csapat figyel az allergiásokra és az ételérzékenyekre. A táborban orvosok vigyáznak az egészségetekre.

Több mint 30 éves tapasztalattal ez a tábor 100 alternatívát kínál nektek. Gyertek, próbáljátok ki!

Szerencsés Melinda

Irány a PT sporttábora!
Pénzügyi tudatosság már a kezdetektől

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ