Irány a PT sporttábora!
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Idén is az év legjobb bulijának ígérkezik a táborok tábora Magyarországon! Ennek az a több mint ezer, 7–17 éves gyerek a megmondhatója, akik már biztosították a helyüket a kecskeméti gyerekfesztiválon. Az idei három turnus időpontja: 2022. július 24–31., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13.

Válassz és ikszelj!

A táborszervező honlapján található jelentkezési lapon a következő témák jelölhetők meg: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, tánctábor, színházi tábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, tudóstábor és sporttábor. A PT ottalvós és bejárós formában is igénybe vehető. Az egyik legnépszerűbb táborfajta a sporttábor.

Az aikidótól a rögbiig

A sporttáborokban turnusonként 30-40 gyerek vesz részt. A kurzusok célja, hogy minél több sportágat kipróbálhassanak a résztvevők. A változatossághoz minden adott: műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya is van. A sportos szekciót választókat – a napi általános edzés után – meghívott vendégek vezetik be a legkülönbözőbb mozgásformák rejtelmeibe. A gyerekek rögbi-, floorball-, aikidó- vagy capoeiraedzéseken erősödhetnek. Foci-, kosárlabda- és strandröplabda-mérkőzések folynak párhuzamosan. Hőségben jön az úszás a kecskeméti csúszdaparkban. Eső esetén kondi- és asztalitenisz-terem is várja az örökmozgó táborozókat.

Az egyén és a csapat győzelme

A tábor elsősorban közösségi élmény. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges minden sportágban. Van, aki nagyon gyorsan fut, de magasugrásban már nem nyújt kiemelkedőt. Sőt, olyan is van, akinek kevés az önbizalma, csak félve próbálkozik bármivel. A táborban a csapatmunka és az összetartás a lényeg. A sporttanárok segítenek megtalálni azt a játékot, amelyikben a legügyesebb a résztvevő. Minden apró sikernek közösen örül a csoport. A legnagyobb élmény a tábori foci- vagy kosárlabdakupa megnyerése, vagy győzelem a birkózóbajnok ellen.

1 tábor 17 téma
Sporttábor Kecskeméten a PEOPLE TEAM-mel

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ