1 tábor 17 téma
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Egy család életét megszervezni év közben sem egyszerű feladat. A nyári szünetben sincs ez másként. A PEOPLE TEAM nyári tábora segít, hogy a szülők könnyebben oldják meg a gyerekek elhelyezését. Egyben izgalmas kalandokkal várja a 7–17 éves jelentkezőket.

A gyerekek már nem elégszenek meg azzal, ha egy táborban naponta mehetnek strandra. Minden tábor valamilyen speciális programot kínál. Ha a gyerekek olyan dologgal foglakozhatnak, ami érdekli őket, észre sem veszik, hogy közben tanulnak is.

Táborok A-tól Z-ig

A PEOPLE TEAM táboraiban alap a tanulás és a szórakozás. 2022-ben már 17 téma közül lehet választani. Íme a szekciók ABC-sorrendben: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor. A közel 500 fős, hatalmas gyerekfesztivál minden résztvevője a választott témának megfelelő órákon tölti a délelőttjét. Minden táborfajtának egy közös célja van: a kreativitás fejlesztése és a projektalapú tanulás. A kurzusok végén a résztvevők bemutatják a tábor többi lakójának és a szüleiknek is az elvégzett munka eredményét. Legyen az egy színházi előadás, elkészült vers, leforgatott film, működő robot vagy angol nyelven előadott dal. Délután és este játékok, vetélkedők, bemutatók és egyéb szabadidős programok várják a táborozókat.

Párnacsata vagy saját ágy?

A PT-táborok bentlakásos és bejárós formában igénybe vehetők. A választás függ a gyerekek életkorától, de attól is, mennyire önállóak. Van olyan hétéves, aki simán táborozik akár két hetet a szülei nélkül, de akad olyan kamasz is, akit két nap után már gyötör a honvágy. A bejárós táboroknál fontos, hogy ne kelljen naponta sokat utazni. A táborban alvás extra élményeket ad a táborozóknak, és sokat fejlődik az alkalmazkodóképességük.

Új barátok, új élmények

A PT-s táborokban az ismerkedést és a beilleszkedést szolgálja a „buddy” program. Az egyedül érkező gyerekeknek az első perctől kezdve keresnek hasonló korú és érdeklődési körű társakat. Egy közös jégkrémezés vagy játék, és pillanatok alatt életreszóló barátságok szövődnek.Nagyon kevés olyan szülő van, aki ne töltött volna fergeteges napokat nyaranta táborokban. Ne felejtsük el, hogy mennyire jó volt a baráti társaság, az élmények. A mai gyerekek is át szeretnék élni ugyanezt, támogassuk őket ebben. Táborozásra fel!

Alkotótábor Kecskeméten
Irány a PT sporttábora!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ