Tábori véleményvezérek
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Influencerek nem csak a YouTube-on, az Instagramon vagy a TikTokon léteznek. Egy nagy létszámú nyári táborban már az első naptól kiemelkednek azok a táborozók, akikre mindenki odafigyel.

Van hatása

A PEOPLE TEAM filmestáboraiban nem csak „hagyományos” kisfilmek készülnek. A résztvevők rengeteg videót gyártanak a közösségi oldalakra, amikben beszámolnak a tábor eseményeiről, és természetesen elmondják róluk a véleményüket is. A tábor többi lakója rendszeresen követi ezeket a beszámolókat. Bizony a tábor életére is hatással vannak a fiatal influencerek: a javaslatukra indult már petíció több pizzavacsoráért vagy egy szuper esti program megismétléséért.

Mindennap új content

A filmtáborosok folyamatosan gyártják a tartalmakat, így tartják fenn a követőik érdeklődését a táboron belül és azon kívül is. Rendszeresen kommunikálnak az összes platformon. Felvétel készül a jelmezbálról, a kígyóbemutatóról, de arról is, ha a táborvezető hasra esik egy lavór moslékkal. Aki a vlogolás mellett dönt, feltétlenül számítania kell arra, hogy egy friss, színvonalas és valódi üzenetet közvetítő videó elkészítése bizony sok időt igényel, így nem biztos, hogy mindennap hűsölhet a strandon.

Élőben a táborból

A tábori véleményvezérek élőben közvetítik az esti programokat, legyen az lovagi torna vagy karnevál. Sok szülő is ezen a csatornán követi a tábor életét. Nem beszélve azokról a barátokról, osztálytársakról és ismerősökről, akik valami miatt éppen nem tudnak részt venni az adott turnusban.

Profi tudás

A naprakész tartalomnak mindig kreatívnak és izgalmasnak kell lennie, mindemellett az utómunkálatokra is időt kell szánni. A videómegosztókra felkerülő tartalom sok munkát és odafigyelést igényel. A tizenéves véleményvezérek a táborban elsajátíthatják a videóvágás és a különleges effektusok rejtelmeit, illetve továbbfejlesztik a PT-ben megszerzett tudást.

Csak őszintén!

A videóscsapat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy követőik a tábor után is megmaradjanak. Azok, akik mindennap lájkolják őket, elvárják, hogy őszintén beszámoljanak nekik az élményeikről. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor egy apró hazugság miatt a rajongók jogosan megorrolnak rájuk. A személyes sztorik és a saját vélemények igazán tartalmassá teszik a profiljukat. Így bővül évről évre a PEOPLE TEAM közössége, nemcsak nyáron a táborban, hanem az interneten is.

Interjú (akár) egy vámpírral
Alkotótábor Kecskeméten

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ