Tábori véleményvezérek
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Influencerek nem csak a YouTube-on, az Instagramon vagy a TikTokon léteznek. Egy nagy létszámú nyári táborban már az első naptól kiemelkednek azok a táborozók, akikre mindenki odafigyel.

Van hatása

A PEOPLE TEAM filmestáboraiban nem csak „hagyományos” kisfilmek készülnek. A résztvevők rengeteg videót gyártanak a közösségi oldalakra, amikben beszámolnak a tábor eseményeiről, és természetesen elmondják róluk a véleményüket is. A tábor többi lakója rendszeresen követi ezeket a beszámolókat. Bizony a tábor életére is hatással vannak a fiatal influencerek: a javaslatukra indult már petíció több pizzavacsoráért vagy egy szuper esti program megismétléséért.

Mindennap új content

A filmtáborosok folyamatosan gyártják a tartalmakat, így tartják fenn a követőik érdeklődését a táboron belül és azon kívül is. Rendszeresen kommunikálnak az összes platformon. Felvétel készül a jelmezbálról, a kígyóbemutatóról, de arról is, ha a táborvezető hasra esik egy lavór moslékkal. Aki a vlogolás mellett dönt, feltétlenül számítania kell arra, hogy egy friss, színvonalas és valódi üzenetet közvetítő videó elkészítése bizony sok időt igényel, így nem biztos, hogy mindennap hűsölhet a strandon.

Élőben a táborból

A tábori véleményvezérek élőben közvetítik az esti programokat, legyen az lovagi torna vagy karnevál. Sok szülő is ezen a csatornán követi a tábor életét. Nem beszélve azokról a barátokról, osztálytársakról és ismerősökről, akik valami miatt éppen nem tudnak részt venni az adott turnusban.

Profi tudás

A naprakész tartalomnak mindig kreatívnak és izgalmasnak kell lennie, mindemellett az utómunkálatokra is időt kell szánni. A videómegosztókra felkerülő tartalom sok munkát és odafigyelést igényel. A tizenéves véleményvezérek a táborban elsajátíthatják a videóvágás és a különleges effektusok rejtelmeit, illetve továbbfejlesztik a PT-ben megszerzett tudást.

Csak őszintén!

A videóscsapat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy követőik a tábor után is megmaradjanak. Azok, akik mindennap lájkolják őket, elvárják, hogy őszintén beszámoljanak nekik az élményeikről. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor egy apró hazugság miatt a rajongók jogosan megorrolnak rájuk. A személyes sztorik és a saját vélemények igazán tartalmassá teszik a profiljukat. Így bővül évről évre a PEOPLE TEAM közössége, nemcsak nyáron a táborban, hanem az interneten is.

Interjú (akár) egy vámpírral
Alkotótábor Kecskeméten

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ