Interjú (akár) egy vámpírral
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM nyári filmestáborában akár ez is lehetséges. Vedd a kezedbe a kamerát, és kutasd fel a legjobb interjúalanyokat a táborban és azon kívül!

Rögzítsd a pillanatot!

A kecskeméti háromhetes gyerekfesztiválon több száz órányi filmfelvétel készül. A filmes szekcióban részt vevő tizenévesek a tábor minden eseményét és rezdülést megörökítik az utókornak. Nem csak kézikamerával dolgoznak: a programok alatt kamerával felszerelt drónok köröznek a versenyek és a koncertek helyszíne felett.

Saját filmek

Meginterjúvolható-e egy vámpír? Ha választ vársz erre a kínzó kérdésre, ne légy rest, járj magad utána! Egy kis kutatómunkával olyan izgalmas videókat rakhatsz össze, amelyekre biztosan rengetegen lesznek kíváncsiak. Vagy egészen más ötlet motoszkál a fejedben? Ne félj a megvalósításától! A PEOPLE TEAM filmestáborában fiatal felnőttek segítenek neked abban, hogyan keltheted életre az elképzeléseidet. Sőt, ebben a táborban az a bizonyos vámpírinterjú is megvalósulhat, ugyanis a táborlakók egy része épp a színészmesterséget tanulja. A tábor filmbe illő dekorációja és izgalmas atmoszférája tökéletes hátteret biztosít bármilyen történethez. A gyakorlott témavezetők megmutatják, milyen animációs és filmtechnikai részletekre kell odafigyelned egy sztori nézése vagy elkészítése közben. Még az is lehet, hogy egy nap majd te viszel vászonra egy olyan karaktert, amelyik a fél világ fantáziáját megmozgatja.

Nyaralás is

A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén alapvetés a választás szabadsága. Semmi nem lehet kötelező, de olyan a programkínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. A fergeteges strandolás és az izgalmas kézműves-foglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, bulik és csapatversenyek színesítik a programot. A PEOPLE TEAM nyaranta több mint ezer 7–17 éves gyerek számára nyújt a kreatív alkotómunka mellett felhőtlen kikapcsolódást. Már mindenhova elindult a jelentkezés, élesítették a jelentkezési lapokat. Ne maradj le te sem!

Tudóstábor a Földért
Tábori véleményvezérek

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt…

KAPCSOLÓDÓ