Örökzöld sporttáborok
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A sporttáborok még mindig a legnépszerűbb nyári elfoglaltságok közé tartoznak. Egy jó foci- vagy tenisztáborban új technikákat és módszereket sajátíthatnak el a gyerekek. A sporttáborok garantáltan fejlesztik az állóképességet, a rugalmasságot és a kitartáshoz szükséges attitűdöt. Az egyes sportágakra specializálódott táborok mellett közkedveltek a többféle sportot bemutató gyerekrendezvények.

A csatársortól az ipponig

A PEOPLE TEAM-táborokban a sportszekciót választókat – a napi általános edzés után – meghívott vendégek vezetik be a legkülönbözőbb mozgásformák rejtelmeibe. Foci-, kosárlabda- és strandröplabda-mérkőzések folynak párhuzamosan. Bemutatkoznak a capoeira, az aikido és a karate mesterei. Lehetőség van teniszezésre és pingpongozásra is. Kánikula esetén az uszoda nyújt enyhülést.

Kitartás és akaraterő

A sportfoglalkozások során nagymértékben fejlődik a tűrés és türelem képessége. Versenyzés és a versengés dacára a sportszerűség kiemelt helyet foglal el. A rendszeresség és a szigorú időbeosztás is a tudatosságra neveli a sportolni vágyókat.

Senki nem marad magára

„Sokszor előfordul, hogy barátok nélkül érkeznek a táborozók, tehát az ismerkedés és a nyitottság szinte elkerülhetetlen – mondja Palotás Attila Ater, a PEOPLE TEAM-táborok alapítója. – Az egyéni és a csapatsportok egyaránt lehetőséget nyújtanak a kommunikáció fejlesztésére, a különböző szociális alapkészségek és a nyitott hozzáállás elsajátítására.”

Kupagyőztesek

Nem kis kihívást jelent felkészülni egy igazi sporttáborra, majd becsületesen végigcsinálni azt. A legtöbb táborozó büszkén és elégedetten tér haza a feladatok sikeres teljesítése után. Kiemelkedő jelentőségűek az edzőktől érkező dicséretek és pozitív visszajelzések. Még nagyobb a dicsőség, ha a sportosok nyerik a tábori vándorkupát.

Pörögj fel a PT tánctáborában!
7 szuper napközis tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ