Örökzöld sporttáborok
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A sporttáborok még mindig a legnépszerűbb nyári elfoglaltságok közé tartoznak. Egy jó foci- vagy tenisztáborban új technikákat és módszereket sajátíthatnak el a gyerekek. A sporttáborok garantáltan fejlesztik az állóképességet, a rugalmasságot és a kitartáshoz szükséges attitűdöt. Az egyes sportágakra specializálódott táborok mellett közkedveltek a többféle sportot bemutató gyerekrendezvények.

A csatársortól az ipponig

A PEOPLE TEAM-táborokban a sportszekciót választókat – a napi általános edzés után – meghívott vendégek vezetik be a legkülönbözőbb mozgásformák rejtelmeibe. Foci-, kosárlabda- és strandröplabda-mérkőzések folynak párhuzamosan. Bemutatkoznak a capoeira, az aikido és a karate mesterei. Lehetőség van teniszezésre és pingpongozásra is. Kánikula esetén az uszoda nyújt enyhülést.

Kitartás és akaraterő

A sportfoglalkozások során nagymértékben fejlődik a tűrés és türelem képessége. Versenyzés és a versengés dacára a sportszerűség kiemelt helyet foglal el. A rendszeresség és a szigorú időbeosztás is a tudatosságra neveli a sportolni vágyókat.

Senki nem marad magára

„Sokszor előfordul, hogy barátok nélkül érkeznek a táborozók, tehát az ismerkedés és a nyitottság szinte elkerülhetetlen – mondja Palotás Attila Ater, a PEOPLE TEAM-táborok alapítója. – Az egyéni és a csapatsportok egyaránt lehetőséget nyújtanak a kommunikáció fejlesztésére, a különböző szociális alapkészségek és a nyitott hozzáállás elsajátítására.”

Kupagyőztesek

Nem kis kihívást jelent felkészülni egy igazi sporttáborra, majd becsületesen végigcsinálni azt. A legtöbb táborozó büszkén és elégedetten tér haza a feladatok sikeres teljesítése után. Kiemelkedő jelentőségűek az edzőktől érkező dicséretek és pozitív visszajelzések. Még nagyobb a dicsőség, ha a sportosok nyerik a tábori vándorkupát.

Pörögj fel a PT tánctáborában!
7 szuper napközis tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ