Kéthetes színésztábor Kecskeméten
Tématáborok
Színésztábor a PT-ben

A PEOPLE TEAM évente három héten át kínálja új generációs nyári táborait a 7–17 éves korosztály tagjainak. A 11 témacsomag és mintegy 30 szekció közül majdnem mindegyik egyhetes turnusban érhető el – egy kivétel van, ez pedig a SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, ami két teljes héten át vezeti be a színészmesterségbe és a színházi világba a középiskolásokat augusztus első felében, a kecskeméti táborhelyszínen.

Ötletből cselekvés

A színjátszó táborban elsősorban akarni kell, kigondolni és véghez vinni. A megvalósításban fiatal oktatók lesznek a résztvevők segítségére; ők maguk is növendékek, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanulnak, tehát generációs különbségek fel sem merülhetnek. A tavalyihoz hasonlóan idén is Kádár Kinga, Ujvári Bors és Csernai Mihály lesznek a tanárok, akik szívesen válaszolnak a kérdésekre, legyenek azok egyetemi tanulmányokkal vagy fellépésekkel kapcsolatosak; no és sztorizni is fognak a műhelymunka közben, amely reggeltől kora délutánig tart. A közösen kiválasztott darabban mindenki kiválaszthatja a hozzáillő szerepet; a turnus végén az elkészült művet bemutatják a táborlakóknak. A siker garantált, a színpadra lépés pedig felér egy katarzissal. „A színház gyógyterápiának is kiváló. Kijátszhatjuk magunkból az apróbb-nagyobb problémáinkat. Egy-egy arra alkalmas feladatban kiadhatjuk a dühünket, a szomorúságunkat, a fájdalmunkat, ahogyan az örömeinket is. A színház mindenre jó!” – mondta Schell Judit.

Amikor pihennének

Késő délutánonként a PT táborában lehet gyakorolni a csapattagokkal, de a más elfoglaltság sem tilos. A tábor területén ugyanis ott lesz több száz fiatal és rengeteg kikapcsolódási lehetőség. A színészpalánták – ugyanúgy, ahogy a többiek – kapcsolatot építhetnek, monológokat írhatnak, előadásokat hallgathatnak, ellátogathatnak a csúszdaparkba vagy egy állatmenhelyre; azt csinálnak, amit csak szeretnének. A PEOPLE TEAM-ben a szabadság és az alkotás kéz a kézben jár.

Ragadd meg a mát!

Mivel a színésztábor évente egy alkalommal indul a PT keretein belül, gyorsan betelnek a helyek – érdemes mielőbb jelentkezni ide kattintva. A tábor bejárós és bentlakásos változatban is elérhető; utóbbi esetben a kecskeméti Homokbányai Kollégium kétágyas szobáiban hajthatják nyugovóra fejüket a fiatalok. Az ételről-italról a PT csapata gondoskodik (napi háromszori étkezés, ételallergiákra figyelés, korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztás, ivóvíz, de a büféből is lehet vásárolni).

Színházi tábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/szinhazi-tabor-nyari-tabor/

Fazék és fakanál
Örökmozgóknak

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ