7 szuper napközis tábor
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Sok gyerek, főleg a 7–10 éves korosztály nem mindig szívesen megy még ottalvós táborba. Nekik a napközis, más néven bejárós táborok néha legmegfelelőbbek. Amíg a szüleik dolgoznak, ők is remekül szórakoznak. A napközis táborokban a programok általában 8-tól 17 óráig tartanak, ám a PEOPLE TEAM táboraiban (a gyerekeknek csak „PT”) bejárósként is reggel 7-től este 10-ig is biztonságban tudhatjuk csemeténket, aki folyamatosan mazsolázhat a programokból.

Íme, néhány téma a kínálatból:

Süti, kacsa, díszebéd

A somlói galuskától a palacsintán át a rétesig rengeteg finomság készül a kuktatáborosok konyháján. Nem csupán édesség szerepel az étlapon: levesek, szószok és sültek is megtalálhatók a palettán. A turnus végén díszebéd várja a résztvevőket és a meghívottakat.

A levegő urai

Akit érdekel a technika, már madártávlatból vagy élőben közvetítheti szüleinek az esti programot. Saját készítésű drónok suhannak a tábor felett. A turnus végére minden gyerek megtanulhatja, hogyan kell megépíteni és programozni egy repülő szerkezetet.

A rongylábúak csapata

A tánctáborosok a turnus végén bemutatják a hét folyamán megtanult koreográfiát. A show-, a hiphop, a jazztánc, a salsa és az akrobatikus rock and roll elemeire épül. Előképzettség nem szükséges. Ami kell: kitartás és a tánc szeretete.

A fény művészei

A fotóstábor résztvevői megtanulják a digitális és az analóg fényképezés alapjait. Az elméleti oktatás mellett a fő hangsúly a gyakorlaton van. A gyerekek fényképezőgéppel a kezükben, a kísérőktől instruálva járják a várost vagy a tábor területét. Témákat, kompozíciókat, színeket és fényeket keresnek a kapott feladat alapján. A turnus végén megnyílik a táboros fotókiállítás, amelyet a szülők is megnézhetnek.

Nem is kockák!

A programozótáborokat gyakran éri az a vád, hogy a gyerekek egész nap a gép előtt ülnek, és lövöldözős játékokat játszanak. Ez egyáltalán nincs így! A számítástechnika-kurzuson komoly alkotómunka folyik. Az órák végeztével a technika megszállottjai is a friss levegőre vágynak. A rengeteg csapatversenyből és műsorból ők sem maradhatnak ki.

Homo ludens

Játszani mindenki szeret. A játéktáborba jelentkezőket rengeteg legó- és egyéb építőkocka várja. A játékszoba tele van társasjátékokkal. A stratégiai játékoktól kezdve a szerepjátékokon át minden a játéktáborosok rendelkezésére áll. De ha valaki pónit fésülne vagy inkább csak magába mélyedve barbie-zna, annak sincs akadálya.

Brókerek és tőzsdecápák

A táborban megtanulhatják a gyerekek, hogyan hozzanak jó pénzügyi döntéseket. Ha tudják, mit jelent a hitelkamat, a bankszámla, a befektetés, a tőzsdei kockázat, akkor biztosan nem fognak fiatal felnőttként sem adósságcsapdába vagy nehéz pénzügyi helyzetbe kerülni. Ezt a szekciót a PT az MNB támogatásával szervezi.

Örökzöld sporttáborok
5 kreatív nyári tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ