Legózni a parkban
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós és bejárós játéktábor 7–17 éveseknek: válaszd a kecskeméti PEOPLE TEAM-et!

Legó, rejtvények, társasjátékok, kártyák, jó társaság és remek hangulat – ezekre számíthatsz, ha játéktáborba jössz. A PEOPLE TEAM (PT) nyári táborai 2022-ben 17 tematika köré szerveződnek, ezek között ezúttal is megtalálható a játéktábor, ahová 7–17 év közötti gyerekeket várnak. Ha szereted a logikai feladványokat és a szabadulószobákat, itt a helyed! Egy turnus egy héten át tart, de ha jól érzed magad, akkor mindhárom turnuson részt vehetsz, esetleg több szekció foglalkozásait is kipróbálhatod. Nézd meg a PT nyáritábor-kínálatát ide kattintva, a játéktábor leírását pedig emitt találod: https://peopleteam.hu/taborok/jatektabor-nyari-tabor/.

A PT idén július 24. és augusztus 13. között szervezi meg új generációs nyári táborait, amelyek bentlakásos és napközis formában egyaránt elérhetők. A helyszín a kecskeméti NJE Homokbányai Campus; a kollégiumi épületeken felül természetesen a sportpályák is használhatók, de akinek nem elég a 30 000 m²-es parkosított terület, a csúszdaparkba vagy az állatkertbe is ellátogathat. A PT teljes ellátást biztosít, és ha netalán (nem jellemző) nem jönnének be az ebédre-vacsorára kínált pizzák, tészták, rántott husik, gyrosok vagy húsmentes menük, az éjjel-nappal nyitva lévő tábori büfében csillapíthatod az éhségedet.

Turnusonként több száz gyerek érkezhet a PT-be, de ne aggódj, ez legfeljebb az esti csapatversenyeken és bulikon fog feltűnni, a reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozásokon 5-10 fős csoportokba rendeződnek a szorgos diákok, így mindenki választ kaphat a kérdéseire. Amennyiben délután is játszanál, a játékterem nyitva áll minden táborozó előtt. Mutasd meg, hogy igazi csapatjátékos vagy, és győzzétek le a táboroztatókat! Ha pedig jól teljesítesz a tábori versenyeken, könyvajándékokkal térhetsz haza a Pongrác Kiadó jóvoltából.

Mit várhatsz még a fentieken kívül, ha magad is PT-ssé válsz? Sok nevetést, rengeteg kalandos történetet, új barátokat és mesélni való sztorikat. Ha szívesen részt vennél a táborban, már most is jelentkezhetsz az alapítvány oldalán, a Jelentkezés menüpontra kattintva. Jó móka lesz.

Hogyan lett a FOTÓSTÁBOR?
Hogyan lett a GAMERTÁBOR?

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ