Pörögj fel a PT tánctáborában!
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Hamarosan indul a jelentkezési időszak a PEOPLE TEAM (PT) gyerektáboraira. Miért is nagy szó ez? Hiszen az alapítvány 1991 óta táboroztat iskoláskorúakat a nyári szünet idején. Az elmúlt mintegy három évtizedben a szervezőknek és a táborban megfordulóknak volt idejük sok mindent kipróbálni – kezdetben „vala” egyetlen szekció, azaz az angoltábor, 2021-re viszont már 30 téma fogadta a 7–17 éves résztvevőket. 2022-ben optimalizálódik a választék, és immáron 17 témacsomag várja az élményparadicsomba kívánkozó gyerekeket, de az már most kiderült, mi lesz egész biztosan megtalálható a kínálatban: ez pedig a tánctábor.

Mit takar a tánctábor?

Egy héten (vagy ha két, illetve három turnusra érkezel, értelemszerűen 2-3 héten) át gyakorolhatod a különféle stílusokat és koreográfiákat, hogy aztán a tábor végén társaiddal együtt bemutassátok a PT-ben tanult mozdulatsorokat. A lényeg, hogy érezd a ritmust, és ne félj megmoccanni, amikor megszólal a zene – de ha belülről hallod, az is elég. Persze nem leszel egyedül, a hasonló korú és érdeklődésű társaiddal garantáltan működőképes produkciót fogtok előadni a többi táborlakó előtt, legyetek bármilyen fejlettségi szinten. Reggelente bemelegítéssel indul a nap, majd jön a salsa, a show-tánc vagy amit akartok (mivel a csoporttársaidhoz hasonlóan neked is beleszólásod lesz abba, mit gyakoroltok). Délutánonként szabad a program – ha bentlakásos változatra jelentkezel, a tábor területén található kétágyas kollégiumi szobák egyikében hajtod álomra a fejed –, másnap pedig kezdődik minden elölről, egyre profibban és magabiztosabban.

A háttérben is erős a PT

Ahhoz, hogy legyen elég energiád, napi háromszori étkezést (reggelit, ebédet, vacsorát) biztosít a PT, valamint korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztást, de a büfékínálat is éjjel-nappal elérhető. Ha tehát este tizenegykor bögrés levesre vágysz, megkapod, és ha hajnali ötkor elmész futni, akkor sem szól rád senki. A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben – na és a táborban.

A táncon felüli PT-élet

Elegendő néhány órányi táncos foglalkozás, hogy egy hét alatt formába lendülj. Az ebéd utáni időszakra vonatkozóan pedig csak rajtad áll, hogy mit csinálsz: strandolhatsz, előadásokat hallgathatsz, kutyát vagy kígyót simogathatsz, csillaglesre indulhatsz barátaiddal, esetleg versenyezhetsz velük. A nyári tábor végén élményekkel és több tucat új ismeretség elérhetőségével térsz haza családodhoz. Érkezhetsz egyedül vagy tesóval/baráttal, szinte biztosan megtalálod a helyed, ezt 100-ból 99 résztvevő tanúsíthatja. Olvass beszámolókat a legjobbtabor.hu és a legjobbtaborok.hu oldalán!

Tánctábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/

Pénzügyi tábor tizenéveseknek
Örökzöld sporttáborok

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ