Pörögj fel a PT tánctáborában!
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Hamarosan indul a jelentkezési időszak a PEOPLE TEAM (PT) gyerektáboraira. Miért is nagy szó ez? Hiszen az alapítvány 1991 óta táboroztat iskoláskorúakat a nyári szünet idején. Az elmúlt mintegy három évtizedben a szervezőknek és a táborban megfordulóknak volt idejük sok mindent kipróbálni – kezdetben „vala” egyetlen szekció, azaz az angoltábor, 2021-re viszont már 30 téma fogadta a 7–17 éves résztvevőket. 2022-ben optimalizálódik a választék, és immáron 17 témacsomag várja az élményparadicsomba kívánkozó gyerekeket, de az már most kiderült, mi lesz egész biztosan megtalálható a kínálatban: ez pedig a tánctábor.

Mit takar a tánctábor?

Egy héten (vagy ha két, illetve három turnusra érkezel, értelemszerűen 2-3 héten) át gyakorolhatod a különféle stílusokat és koreográfiákat, hogy aztán a tábor végén társaiddal együtt bemutassátok a PT-ben tanult mozdulatsorokat. A lényeg, hogy érezd a ritmust, és ne félj megmoccanni, amikor megszólal a zene – de ha belülről hallod, az is elég. Persze nem leszel egyedül, a hasonló korú és érdeklődésű társaiddal garantáltan működőképes produkciót fogtok előadni a többi táborlakó előtt, legyetek bármilyen fejlettségi szinten. Reggelente bemelegítéssel indul a nap, majd jön a salsa, a show-tánc vagy amit akartok (mivel a csoporttársaidhoz hasonlóan neked is beleszólásod lesz abba, mit gyakoroltok). Délutánonként szabad a program – ha bentlakásos változatra jelentkezel, a tábor területén található kétágyas kollégiumi szobák egyikében hajtod álomra a fejed –, másnap pedig kezdődik minden elölről, egyre profibban és magabiztosabban.

A háttérben is erős a PT

Ahhoz, hogy legyen elég energiád, napi háromszori étkezést (reggelit, ebédet, vacsorát) biztosít a PT, valamint korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztást, de a büfékínálat is éjjel-nappal elérhető. Ha tehát este tizenegykor bögrés levesre vágysz, megkapod, és ha hajnali ötkor elmész futni, akkor sem szól rád senki. A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben – na és a táborban.

A táncon felüli PT-élet

Elegendő néhány órányi táncos foglalkozás, hogy egy hét alatt formába lendülj. Az ebéd utáni időszakra vonatkozóan pedig csak rajtad áll, hogy mit csinálsz: strandolhatsz, előadásokat hallgathatsz, kutyát vagy kígyót simogathatsz, csillaglesre indulhatsz barátaiddal, esetleg versenyezhetsz velük. A nyári tábor végén élményekkel és több tucat új ismeretség elérhetőségével térsz haza családodhoz. Érkezhetsz egyedül vagy tesóval/baráttal, szinte biztosan megtalálod a helyed, ezt 100-ból 99 résztvevő tanúsíthatja. Olvass beszámolókat a legjobbtabor.hu és a legjobbtaborok.hu oldalán!

Tánctábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/

Pénzügyi tábor tizenéveseknek
Örökzöld sporttáborok

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ