Hogyan lett a TÁNCTÁBOR?
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM táboraiban alap, hogy az érkezés és a távozás napján egész nap, a többi napokon pedig legalább délutánonként és gyakran este is szól a zene a Hangárban. Rendszeresen kialakulnak a legújabb slágerekre táncoló csoportok. A záróparti elengedhetetlen eseménye a táncverseny újságpapíron, a limbóhintó és a tanárok zumbabemutatója.

A tábortáncot mindenki megtanulja már az első napon. A tábor vége felé már a legfélénkebbek is ropják az egyszerű mozdulatokból álló, ám lelkesítő lépéssort. A tábortánc mestereiből alakult ki a táncosok délelőtti szekciója. 2022-ben már profi táncoktatók segítségével készül a 20-25 fős csapat a turnus végi bemutatóra.

A show a hiphop, a jazztánc, a salsa és az akrobatikus rock and roll elemeiből épül fel. A koreográfiát közösen találja ki a csapat, a részvételhez előképzettség nem szükséges. A változatos, bonyolultabb és könnyebb részekből álló előadásban a kezdőktől a profikig minden táncos szerephez jut. Az előadásról felvétel készül, amely felkerül az internetre, ám a bemutatót az érdeklődő szülők élőben is megtekinthetik.

Bővebben erről a szekcióról: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/

Hogyan lett a ROBOTIKATÁBOR?
Hogyan lett az ANGOLTÁBOR?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Jó szerencsét!

Dologtiltás Nagymama azért szereti a december 4-ét, mert az dologtiltó nap. Ekkor tilos varrni vagy fonni, mert „Borbála” bedobná…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Te, én, mi, kapcsolat

November 30-a a hozzájárulás világnapja. Ezt a jeles dátumot 2018-ban hozta létre Jenny Wilson (Irregular…

KAPCSOLÓDÓ