Nehogy lemaradjanak a gyerekek: rengetegen jelentkeznek a PT nyári táboraiba
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Megint Kecskemét szolgál az év egyik legjobb gyerekbulijának a helyszínéül: a PEOPLE TEAM nyári táboraiba 7 és 17 év közötti diákokat várnak.

Az első jelentkezők már február végén bebiztosították a helyüket az év legjobban várt gyerektáborában, a halogatósoknak azonban nem árt sietniük: a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborainak egyes turnusaira most már nem lehet jelentkezni.

Aki halogat, lemarad

A PEOPLE TEAM Alapítvány 2022-ben 17 tematikus tábort kínál, amelyek többsége egyhetes turnusban érhető el. A leggyorsabbak az első hetekben regisztráltak a kedvenc szekciójukba, így a PT-s gamertábor, dróntábor, kuktatábor, valamint a gazdasági tábor (brókerek és tőzsdecápák tábora) első, július 24. és 30. közötti turnusára már nem fogadnak új jelentkezőket. Május második felétől indult el a roham, ezért valószínűsíthető, hogy a következő napokban betelik a júliusi és az augusztusi szabad időpontok többsége, érdemes tehát előre gondolkodni, és nem megvárni, amíg szép lassan az összes szekcióra kiakasztják virtuálisan a „telt ház” táblát a PT honlapján.

A csodás Kecskemét

A PT-táborok helyszínére, a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumába az ország, sőt a világ minden tájáról érkeznek diákok. A PT-be 7 és 17 év közötti gyerekek jelentkezhetnek, aki azonban egyszer megtapasztalta a tábori feelinget, az említett korosztályt kinőve is szívesen visszatér animátorként, ún. mókusként. A PEOPLE TEAM nyári táborainak varázsához jócskán hozzájárulnak Kecskemét szépségei és jó levegője: a gyerekek szinte egész nap a szabadban tartózkodnak, és nem csupán a campus területét népesíti be a turnusonként mintegy 500 résztvevő, de ellátogatnak a csúszdaparkba, a vadasparkba és a planetáriumba is. Az általános iskolások körében különösen népszerű tudóstáborban például folyamatosan mozgásban vannak: arborétumban, méhészetben, múzeumban is megfordulnak, illetve régészként is kipróbálhatják magukat.

Ottalvós vagy bentlakásos

A PT turnusaira – a kéthetes, középiskolások számára meghirdetett színésztáboron kívül – bentlakóként és bejárósként is lehet jelentkezni: az elszállásolás kérdésén kívül nincs más különbség a két táborozási forma között, mivel minden diák ugyanabban az ellátásban részesül, illetve ugyanazokon a programokon vehet részt. A napközis táborozókat mindennap este 10-ig kell hazavinni, szóval nem maradnak ki az esti bulikból, filmvetítésekből és workshopokból – a kisebbekért természetesen korábban is lehet jönni; a tematikus foglalkozások általában 13.30-ig tartanak, utána ebéd és szabad programok sora várja a táborozókat.

Íme a választék

A Kecskemét környéki szülők legnagyobb örömére nem kell messzire utazni, ha azt szeretnék, hogy gyermekeik újszerű, hasznos és szórakoztató programokon vegyenek részt több napon – vagy akár héten – át. A PEOPLE TEAM idei kínálatából a következő szekciók közül választhatnak: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák tábora, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sporttábor, tánctábor. Ide kattintva lehet regisztrálni a gyerektáborokba.

,
Ezeké a nyári táboroké a jövő
Do you speak English?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ