Mindent megmutatunk
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Én vagyok Bendegúz (8), a testvérem neve pedig Sára (6). Írunk neked. Van egy különleges kérésünk. Nem szeretnénk semmilyen ajándékot, csak egyet: TALÁLKOZNI VELED. Minden karácsonykor nagyon várjuk, hogy meglátogass minket, de eddig sosem jöttél el hozzánk. Találkozzunk végre!

A lakcímünk a boríték hátoldalán található. Nyomtatott betűkkel írtam, hogy könnyebben el lehessen olvasni. Vidéken élünk, itt van egy nagy rét és sok-sok fa, ahol a rénszarvasok pihenhetnek, ha megérkeztek. Nem kell ajándékot hozni! A te látogatásod lenne a legnagyobb ajándék számunkra!

Mindig arról álmodoztunk, hogy találkozunk veled. Ígérjük, hogy kedvesek leszünk, és megmutatjuk neked a kedvenc helyeinket a környéken. El tudod képzelni, hogy együtt sétálunk a hóban, és közben elmeséljük neked, milyen az életünk itt vidéken?

Sára szeret rajzolni. Rajzolna neked egy szép képet. Nekem pedig olyan sok kérdésem lenne hozzád! Például, hogyan választod ki az ajándékokat a gyerekeknek? Megkapsz minden levelet? Válaszolsz is rájuk? Milyen a rénszarvasokkal repülni?

Kérlek, ha van rá mód, látogass meg minket. Te is örülnél neki!

Nagyon sok szeretettel, Bendegúz és Sára

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Talán a több már sok lenne
A láthatatlan titkok tolla

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ