Mindent megmutatunk
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Én vagyok Bendegúz (8), a testvérem neve pedig Sára (6). Írunk neked. Van egy különleges kérésünk. Nem szeretnénk semmilyen ajándékot, csak egyet: TALÁLKOZNI VELED. Minden karácsonykor nagyon várjuk, hogy meglátogass minket, de eddig sosem jöttél el hozzánk. Találkozzunk végre!

A lakcímünk a boríték hátoldalán található. Nyomtatott betűkkel írtam, hogy könnyebben el lehessen olvasni. Vidéken élünk, itt van egy nagy rét és sok-sok fa, ahol a rénszarvasok pihenhetnek, ha megérkeztek. Nem kell ajándékot hozni! A te látogatásod lenne a legnagyobb ajándék számunkra!

Mindig arról álmodoztunk, hogy találkozunk veled. Ígérjük, hogy kedvesek leszünk, és megmutatjuk neked a kedvenc helyeinket a környéken. El tudod képzelni, hogy együtt sétálunk a hóban, és közben elmeséljük neked, milyen az életünk itt vidéken?

Sára szeret rajzolni. Rajzolna neked egy szép képet. Nekem pedig olyan sok kérdésem lenne hozzád! Például, hogyan választod ki az ajándékokat a gyerekeknek? Megkapsz minden levelet? Válaszolsz is rájuk? Milyen a rénszarvasokkal repülni?

Kérlek, ha van rá mód, látogass meg minket. Te is örülnél neki!

Nagyon sok szeretettel, Bendegúz és Sára

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Talán a több már sok lenne
A láthatatlan titkok tolla

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ