Táborozz a PEOPLE TEAM-mel!
Tématáborok
Táborozz a PEOPLE TEAM-mel!

A táborokban kiválóan érzi magát a gyerkőcök többsége, főleg, ha olyan táborszervezői csapat mellett tették le a voksukat (a szüleikkel egyeztetve), ahol valamilyen hobbijukkal foglalkozhatnak, és ahol hozzájuk hasonló korú és érdeklődésű gyerekekkel találkozhatnak. Nincs is rosszabb annál, amikor az ősök a csemetéjüket olyan helyre íratják be, amelyhez annak semmi kedve sincs.

A PEOPLE TEAM három turnusa rengeteg témát kínál 2020-ban is. Már az időpontok is megvannak: 2020. július 19–25., július 26. – augusztus 1., augusztus 2–8. Lássuk a három leggyakoribb tábortípust!

Sporttábor

A PT sporttáborában nemcsak akkor vehetsz részt, ha lételemed a mozgás. Ezt a szekciót azok is kipróbálhatják, akik nem sportolnak rendszeresen, illetve nem köteleződtek el egyik sportág mellett sem. A táborlakók számára akár még a reggeli futás és edzés is mókás szórakozássá válhat, bár azzal még csak elkezdődik a nap, hisz természetesen különféle edzéseken is részt vehetnek egészen késő délutánig: gyeplabda, floorball, fallabda, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, bowling, küzdősportok és más sportágak.

Ismeretterjesztő táborok

Az ismeretterjesztő táborok célja, hogy fejlessze azokat a készségeidet, amelyekben kiemelkedőbb vagy az átlagnál. Lehet ez a kedvenc tanult nyelved szókincsének gyarapítása, vagy a kommunikációd fejlesztése, esetleg a kísérletező kedved kiélése. Ha a PEOPLE TEAM táboraira szavazol, nem leszel könnyű helyzetben: a PT-sek több mint húszféle tematikát és rengeteg kapcsolódó programot kínálnak három turnusban. Bármelyiket is választod, jó néhány újdonság és érdekesség vár.

Művészeti táborok

Az alkotásra és az önkifejezésre ösztönző művészeti táborok szintén felettébb hasznosak. A PEOPLE TEAM művésztáborai meglepően sok lehetőséget biztosítanak a tehetség kibontakoztatására, illetve fejlesztésére. A fotózás, az agyagozás, a festés, a kreatív írás, a tánctábor vagy a drámatábor mind-mind téged vár…

Mielőtt azonban döntenél, látogass el a PEOPLE TEAM közösségi oldalára még több infóért, vagy ha szemezgetnél a további lehetőségek között, nézegethetsz táboros videókat is! Ezek is közelebb hozhatnak életed egyik legjobb vakációjához.

, , , , , ,
Rágógumi és katarzis Kecskeméten

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ