Nem egynyári kaland(or)
Tématáborok
Nem egynyári kaland(or)

Szerencsére egyre több fiatalnak fontos a környezetvédelem. Te is meg akarod menteni a világot? Nyugi, mi nem tekintünk rád csodabogárként, erről meggyőződhetsz a PEOPLE TEAM KUTATÓK + KALANDOROK táborában. Sőt, a csomagon belül több témát is bejelölhetsz – mindet, amelyik csak érdekel, legyen az zöld vagy kalandtábor, régészet, WWF, de az OceanCleanup – BoyanSlat és a példaképem Greta Thunberg topikokba szintén belekóstolhatsz.

Fenntarthatóság mindenekelőtt

Ha a zöld táborra esik a választásod, bepillantást nyersz a National Geographic titkaiba: emberek, állatok, földrészek, egyiptológia, rovartan, vulkánok, katasztrófák, csillagászat, relativitáselmélet, kozmológia. Izgalmas kísérletekben vehetsz részt, ellátogathatsz egy mezőre, ami testközelbe hozza a természet csodálatos élővilágát, éjszakánként pedig távcsővel pásztázhatod a csillagokat.

Lara Croftok és Indiana Jonesok világa

Szereted a Lara Croft-filmeket és -játékokat? Mindig is érdekelt a múlt, és szívesen foglalkoznál régi leletek feltárásával? Nos, ha ez az álmod, kóstolj bele a PT-vel, milyen érzés archeológusnak lenni: a régésztáborban lehetőséged adódik részt venni egy ásatáson. Izgalmas kincsvadászat, térképolvasási gyakorlatok, történelmi korokhoz kapcsolódó kézműves foglalkozások és még sok más, izgalmas program vár rád.

A pandák választása

A WWF célul tűzte ki az emberek és a természet harmóniájának megteremtését. Feladatának tekinti az erdők, az óceánok és az édesvizek védelmét, a környezetszennyezés mértékének csökkentését. Gondolj arra, hogy kölcsönbe kaptuk a Földet, és a te gyermekeidnek, unokáidnak élhető környezetet kell(ene) örökölnie. Ha fontosnak találod, hogy a jövőben is élvezhetők legyenek az anyatermészet értékei, csatlakozz a WWF táborához.

Tisztítsuk meg vizeinket a műanyagtól!

Az OceanCleanup egy holland fiatalember, BoyanSlat fejéből pattant ki. Amikor búvárkodása során sokkal több szemetet látott, mint halat, elhatározta, hogy megtisztítja az óceánt. Otthagyta az iskolát, céget alapított, és ma is töretlenül – és sikeresen – dolgozik terve megvalósításán.

Veled egykorú, és tízmillió ember követi, ki az?

Hát persze, hogy Greta Thunberg! Greta egy tanórán hallott először az élővilág pusztulásáról, de amíg őt megviselte a Föld katasztrofális helyzete, addig osztálytársai mit sem törődtek azelhangzottakkal. Ha a lelked mélyén te is Greta Thunberg vagy, szeretnél jót tenni, illetve jól érzed magad más klímavédők társaságában, akkor mentsük meg együtt a világot – az első lépéseket a PEOPLE TEAM nyári tábora mutatja meg. Kalandra fel!

Zöld tábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/tudostabor-nyari-tabor/

, , , , ,
Színésztábor: egy lépéssel közelebb az Oscarhoz
Gondolat, kattintás, fotóstábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt…

KAPCSOLÓDÓ