Hogyan lett a SPORTTÁBOR?
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban rengeteg gyerek választotta – és választja ma is – a délelőtti szakfoglalkozások után a legkülönfélébb sportolási lehetőségeket. Tanár-diák focimeccsek, strandröplabdabajnokságok, kosárlabdaversenyek zajlanak egész nyáron. A teniszpályákon kezdők és haladók ütögetnek, önkéntes labdaszedők keresik a fűben az elveszett labdákat. A pingpongterem vagy a főtér a szabadtéri pingpongasztalokkal mindig zsúfolásig megtelik a vegyespárosok döntőjére. Nagy melegben az egész tábor a strandon tölti a délutánt. Rossz idő esetén irány a konditerem vagy a bowlingpálya.

Sok táborozónak azonban az igazi nyaralás azt jelenti, ha egész nap játszhat és sportolhat. Nekik indult el már több mint 10 éve a sporttábor. A táborban eleve adott sportolási lehetőségek tárházát bővítve mindennap érkeznek meghívott vendégek is, akik különleges, nehezebben elérhető sportágakat mutatnak be a táborlakóknak. Így vált hagyománnyá a teqballbajnokság, a capoeirabemutató és a küzdősportok bemutatása is. A táborozók megismerkedhetnek akár a rögbi, baseball és a floorball alapjaival is.

Itt tényleg egész nap mozoghatsz!

Bővebben erről a szekcióról: https://peopleteam.hu/taborok/sporttabor-nyari-tabor/

Hogyan lett az ÍRÓTÁBOR?
Hogyan lett a FOTÓSTÁBOR?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ