Hogy kerül a tablófotó egy fagyasztott banánhéjba?
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Ezúttal Marci mesélt nekünk arról, miért gondolja, hogy a PEOPLE TEAM nyári tábora olyan, mint egy párhuzamos univerzum.

Stresszeltél valaha? Hogyan kezelted?

Nem vagyok egy stresszelős típus, így ilyenre nem volt példa. Azonban azt gondolom, hogy ha valaki stresszel, akkor érdemes egy kicsit lepihennie, hagyni, hogy megnyugodjon az agy, és tisztábban lásson az illető.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A legfurcsább étel, amit kipróbáltam a táborban, az a jégkrém volt. Bár sokan imádják és fogyasztják nagy örömmel, én személy szerint nem vagyok a jégkrém rajongója. Azonban a tábor utolsó napján a megmaradt jégkrémek ingyen voltak, gondoltam, megkóstolom, talán megváltozik a véleményem. Bár a Pöttyös Túró Rudi jégkrém kifejezetten finom volt, mégsem vált egy mindennapi finomsággá az életemben.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Nem egy nagy dolog, de nekem a 2022-es táborozók piros nyakbaakasztója nagyon tetszett. Feltűnő volt, messziről is lehetett látni, így nehéz volt őket elhagyni/elveszíteni.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Nyunyóka. Valószínűleg kisgyerekes családokban ez egy gyakori kifejezés, de így hívják a PEOPLE TEAM kabaláját is. Én csak a PT-ben találkozom ezzel a kifejezéssel.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Szinte minden szoba, amiben táborozók laktak, olyan volt, mint egy párhuzamos univerzum. Bármelyik szobába mentél be, valami vicces butaságot mindig találtál, amit a gyerekek hagytak ott. A fürdőszobában felállított medencétől kezdve a hordozható légkondin át a lefagyasztott banánhéjba tekert tablófotóig minden volt.


Minden nyáron várom a PT kezdetét

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ