Alaszkába fogok repülni
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Karácsony, nem vagyok már kisgyerek, és tudom, hogy nincsenek csodák, nincs húsvéti nyúl, fagymanó vagy erdei kobold. De ettől függetlenül úgy éreztem, hogy meg kell írnom ezt a levelet. Tudom, hogy talán nem szoktál ilyen leveleket kapni, de nekem fontos, hogy megosszam veled, milyen érzéseim vannak most, karácsony előtt.

A szívemben még mindig élnek a mesék és a legendák. Imádom a fantáziadús történeteket, azokat, amelyekben a lehetetlen valósággá válik. Az idei karácsony számomra más lesz. Ebben az évben december 24-én Alaszkába fogok repülni, hogy az édesapámmal lehessek. Ő kutatóként dolgozik ott. A legjobb lenne neki is, ha vele lennék. Az utazás miatt nem lesz időm a hagyományos karácsonyi készülődésre, de ez most nem számít. Az egyetlen, amit igazán szeretnék, az az, hogy újra együtt lehessünk, hogy ismét igazi család legyünk.

Az édesanyám nemrég hunyt el, és az elvesztése óriási űrt hagyott bennem. Tudom, hogy sosem lesz semmi olyan, mint régen, mégis szeretném, ha ő is velünk lenne ezen az ünnepen, legalább a szívünkben. Az anyukám az ünnepi időszakokat tartotta legfontosabbnak.

Az édesapámmal próbálunk vigasztalódni és erőt meríteni egymásból, de nem könnyű. Tudom, hogy az ünnepek most nehezek lesznek számunkra. Talán egy ünnepi csoda segít majd. Nem kérünk ajándékot, csak azt, hogy segíts, hogy az anyukám emléke soha ne halványuljon el.

Nem tudom, mennyire érted meg az érzéseimet, de talán segítesz nekünk átvészelni ezt az időszakot. Legyenek békések és boldogok az év utolsó napjai! Hálás vagyok minden csillagért az égen, még ha most nehéz is.

Szeretettel, Odó

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

A rollerezés szórakoztató
Hallottál az elefántokról?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ