Évek óta…
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

…hagyomány, hogy amikor vége az iskolának, tájékoztatót szervezünk a gyerekeknek és a szülőknek. Az idei június 20-án, hétfőn zajlott.

Elsősorban azok érkeznek az Eötvös10-be, akik először táboroznak majd nálunk, ám gyakran látunk a közönség soraiban ismerős arcokat is – ki tudja, miért? Talán a sok hónapos visszaszámlálás után nekik is ugyanolyan nagyszerű élmény a találkozó velünk – közvetlenül a táborozás megkezdése előtt –, mint nekünk, amikor a három évszakos szünet után egymásra mosolygunk.

A friss táborozóknak és a rokonaiknak fontos és megnyugtató a táborstart előtt egy hónappal találkozni a szervezőkkel, a táborvezetőkkel, azokkal, akikkel a gyerekek majd a 2022-es nyár legfontosabb napjait vagy akár három hetét töltik. Ezen a legfeljebb kétórás eseményen beszélünk a napirendről, említjük az „érdemes magaddal hozni, ha táborozni indulsz” témákat, válaszolunk minden felvetésre, eloszlatjuk a kételyeket; beszélünk, vagy legalább említés szintjén szót ejtünk a legtöbb tábori témáról a 17-ből. És egyáltalán: az aggódó mamák és papák megelégedésére igyekszünk megemlíteni és kivesézni minden érdekességet a táborozással összefüggésben.

Mindazonáltal évről évre megállapítjuk, hogy rengeteg újdonság nem hangzik el, hiszen általában sem a tájékoztatóig, sem a táborstartig nem változik, amit meghirdettünk, vagy amit az adott évre elterveztünk.

Sokan üzennek aggódva, amikor megkapják a tájékoztatóról szóló e-mailünket, hogy mi lesz most, talán lemaradnak valamiről – mert messze laknak, vagy éppen elutaztak –, és nem tudnak személyesen megjelenni a megadott időpontban. Mindig ezt válaszoljuk: „Nem lehet lemaradni. Akkor sem veszik el infó, ha nem jöttök, hisz az egész eseményt felvesszük, és a tájékoztatóról készült filmek legfeljebb 10 napon belül felkerülnek a YouTube-csatornánkra. A videók linkjét pedig mindenkinek elküldjük, aki táborozónak jelentkezett vagy később töltött ki regisztrációt.”

Ezzel a néhány sorral ajánljuk figyelmetekbe az idei PEOPLE TEAM-táborinfókat. Hogy legyen közösen egy jó nyarunk!

Hány éves vagy? Megmondjuk, milyen tábor való neked!
Így maradhatsz nyugodt, amíg a gyermeked táborozik

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ