Tuti nyári sportok és tábor
Egyéb
Tuti nyári sportok és tábor

Egy igazi nyári gyereknek azonnal megjön a kedve a különböző szabadtéri sportokhoz, ahogy a hőmérséklet huszonöt fok felé kúszik. Ha mozgásról esik szó, meleg időben legtöbben tengerparti szellőre és szórakozásra gondolnak. A tengerpart nem minden: legalább annyit nyom a latba a jó társaság, a haverok is. Főleg, ha állandóan együtt nyomulhattok, mondjuk, egy táborban.

Wakeboardozz!

Leginkább a vízisíhez hasonlítható, de itt nem hajó húz, hanem kötélpálya segítségével manőverezünk a speciális deszkán. Nem szabad kétségbe esnünk, ha az első néhány alkalommal nem sikerül felállnunk a wakeboardon, akár a snowboardozáshoz, ehhez is kell pár alkalom, amíg belejövünk. Amikor ez megtörténik, nincs megállás: ha elég bátrak vagyunk, az igényesebb pályákon ugratók segítségével látványos trükköket is bedobhatunk. Egy kiadós wakeboardozás után az egész test jólesően sajogni fog. Izgalom és izomépítés – kell ennél több?

Evezz!

Igazi vizes nemzet vagyunk, kenuba vagy kajakba ülve sokunknak eszébe jutnak olimpiai és világbajnokaink, akiknek a nyomdokában evezhetünk. Kell hozzá kitartás, mert az úszásnál komolyabb erőkifejtésre lesz szükség, mégis fiúknak és lányoknak egyaránt ideális programról van szó. Hazánk bővelkedik az evezésre alkalmas, lassúbb folyású vizekben, ahol az eldugott lagúnákban a természet szépségében is gyönyörködhetünk.

Röpizz!

A strandröpit először Hawaii-on játszották, de egyre népszerűbb itthon is ez az igazi vakációs játék. Ha jó a banda, és játék közben lecsúszik egy-két hideg üdítő is, észre sem vesszük, hogy a homok mennyire forró a lábunk alatt. Idén nyáron mindenképpen érdemes kipróbálni az egyik leghangulatosabb nyári csapatjátékot! Ha valaki beleszeret a vetődésbe, a labda energikus röptetésébe, később, a hidegebb idő beköszöntével már erre a célra kialakított csarnokokban is hódolhat majd szenvedélyének.

Teqballozz!

Az egyik legújabb sport, hiánypótló magyar találmány, amely talán hamarosan olimpiai sportággá is válhat. Magyarországon szinte mindenki imádja a focit, ám sokszor nem vagyunk elegen, hogy egy igazán jót játszhassunk. Ilyenkor jól jön a pingpongasztalra emlékeztető speciális teqballasztal, amellyel szerencsére egyre több helyen találkozhatunk. A részben a lábtenisz szabályait alkalmazó játék a brazil Ronaldinho nagy kedvence.

Tempózz!

Válogatásunk végére maradt ez a legtöbbek által űzött nyári sporttevékenység. Tavaink vízminősége júniusban a legkiválóbb, igaz, akkor egy kicsit még hűvös a víz, de néhány karcsapás után már emlékük sem marad az első kellemetlen másodperceknek. Bár ez a mozgásforma is szinte minden izmot megmozgat, nagy előnye, hogy ízületkímélő, így az idősebbek számára is tökéletes választás. Nyílt vízben úszni óriási szabadságélményt ad, és szerencsés esetben még kacsákkal, hattyúkkal is össze lehet közben haverkodni.

Ha 7–17 évesen még több sportba belekóstolnál, táborozz a PEOPLE TEAM-mel Kecskeméten, és válaszd a MOZGÁS + RITMUS szekciót! A társaság garantáltan különleges, a pörgés pedig eleve adott. Hogy legyen végre egy jó nyarad!

Sporttábor a PT-vel: https://peopleteam.hu/taborok/sporttabor-nyari-tabor/

, , , , , , , ,
MASZK, VÍRUS, NYÁR, TÁBOR
Próbáld ki magad a PT alkotótáboraiban!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ