5, 4, 3, 2, 1, visszaszámlálás indul!
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Azt hiszem, minden diák ezt a napot várja a legjobban a tanév során. Az utolsó kicsengetést, az utolsó iskolai napot. Ebben az évben ez a nap most június 21-e lett. Idén még jobban vártuk, mint eddig bármikor. A visszaszámlálás számunkra nemcsak a 6. év végét jelentette, hanem egyben valami új kezdetét is. Kezdtük az újabb számlálást, ezúttal a nyári tábor kezdetéig tartó napokat: még 3 hét és 1 nap a PEOPLE TEAM első turnusának kezdetéig! Petivel, a barátommal a játéktáborba jelentkeztünk. Peti már tavaly is volt ebben a táborban. Tetszett neki a helyszín, a szállás, a csoportokkal együtt játszó segítők, tapasztalt táboroztatók, akiket mókusoknak hívnak. Az étkezés is full extrás volt, pedig az én barátom igazán válogatós! A programokról nem is beszélve. Egész nyáron a hatása alatt volt, el is határoztuk még tavaly nyáron, hogy idén együtt megyünk.

Egy játék mind felett

Játszani mindenki szeret. Természetesen lehet szó kártyajátékról, ügyességi játékokról, sportos tevékenységekről, a választék óriási. A játékok remek alkalmat adnak a vidám kikapcsolódásra, szórakozásra, a képességek és a kreatív ötletek fejlesztésére. Szórakozva lehet tanulni, rejtvényeket fejteni. A legjobban a szabadulószobás feladványok érdekelnek. Peti tavaly nem próbálta ki, de idén nyáron együtt belevetjük magunkat az izgalmas kalandokba.

Problémamegoldás felsőfokon

Hogyan lesz a cipőfűzőből horgászzsinór? Ki tudjuk nyitni egy hajcsattal a lakatot? Miért nem tudjuk a hosszú lufit tüdővel felfújni? Az utolsó tanítási napon sok ilyen rejtvényt, rejtélyt hozott nekünk Andi néni, az osztályfőnökünk. Ilyenkor minden osztály a saját osztályfőnökével tölti a napot: vannak, akik fagyizni vagy moziba mennek, esetleg a kondiparkba játszani. Mi az Egy perc, és nyersz ügyességi vetélkedőre szavaztunk, mert a problémamegoldás, az alternatív lehetőségek kipróbálása mindig is vonzott bennünket. Nemcsak a fiúk, hanem a lányok is gőzerővel vetették bele magukat a versengésbe. Sok új megoldást mutatott nekünk Andi néni, amiket valószínűleg a játéktáborban is hasznosítani tudok. Még az is lehet, hogy elviszem a táborba a saját kitalált játékaimat, rejtvényeimet, nagy fejtörést okozva ezzel a többi táborlakónak. Anyáék már regisztráltak, kitöltötték a jelentkezési lapot, elolvastuk az információkat, házirendet, megnéztük a sok fotót, videót a tábor életéről. Hamarosan csomagolhatok, és kalandra fel!

Szerencsés Melinda írása


Szóbeli érettségik
Nap vagy nap?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Vakon voltam eleinte

Bogi Dániából érkezik a PEOPLE TEAM-be – szeret a PT-ben táboroztatni, ami szerinte egy másik…

KAPCSOLÓDÓ