Izgatottan várom a PT-t
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Egy hely, tucatnyi tematika. Dani a PEOPLE TEAM fotóstáborának tanára, akivel jövőre is találkozhatsz a PT-ben.

Mutatkozz be, kérlek!

Marosváry Dániel vagyok, jelenleg 22 éves, és a Szegedi Tudományegyetemen tanulok kommunikáció- és médiatudomány szakon. Hobbijaim közé tartozik a fotózás, barátokkal való találkozás, emellett szeretek új dolgokat elsajátítani, nem tántorodom meg a kihívásoktól. Tavaly részt vettem már a PEOPLE TEAM táborában fotótanárként, idén újra izgatottan várom a PT-t és a vele járó új barátokat, élményeket, kihívásokat.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Keveset stresszeltem táborban. Amikor még kicsi voltam, a szüleim miatt szomorkodtam. Ezt általában úgy kezeltem, hogy amikor ilyen volt, inkább társaságot kerestem, nagyobb aktivitással vettem részt a programokban, ezekkel el tudtam nyomni ezt az érzést, elvégre azért táborozunk, hogy az ott levő emberekkel legyünk.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

A mosogatás, pakolás – ezek a melegben durvák szoktak lenni. De megküzdök velük, nincs bajom egyikkel sem, a szüleim úgy tanítottak, hogy ne legyen velük gondom, így nem okoz problémát az elvégzésük. Plusz az egész tábor egy csapatként dolgozik, így mindegyik része izgalmas tud lenni, ha húz minket a csapatmunka.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Fotósként nem lenne rossz, ha lenne olyan, aki csak fotózna, és esetleg a játékokban így mi, tanárok részt tudnánk venni. Szerintem olyan is jól jönne, aki reggelente tartana egy átmozgató reggeli zenés tornát, hogy picit felpörögjön a gyermekek agya az órák előtt.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Kismókusok, mókusok, sárga/zöld házak, ezek olyan kifejezések, amiket a mai napig a PT-hez kötök.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Nincs sok élményem táborozóként, viszont amik voltak, megmaradtak. Hasonló jellegű tábor volt, mint a PT, számomra az nyújtott nagy élményt, hogy nagyon sokan voltunk, és számos barátra leltem az alatt a 10 nap alatt, amíg ott voltam. Az esti programok ott is megvoltak, a tábor hangulata és szervezettsége tetszett nekem.


A rántott kókuszgolyó finom
Bárcsak én is táboroztam volna a PT-ben!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ