Gyerekparadicsom sok szúnyoggal
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

– Így látja a PT-t egy anyuka

Honlapunkon több, gyerekek tollából született tábori véleményt és élménybeszámolót olvashatsz. Ezúttal egy édesanya mondta el, milyennek látta a PEOPLE TEAM nyári táborát.

„Még csak egyszer vett részt a kisfiam a PT-ben. A legmeglepőbb az volt, hogy milyen könnyen beilleszkedett. Hazajárósként táborozott, de így is egyből megtalálta a társaságát. Logikatáborba jelentkezett. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mit tanult, hiszen nem voltam mellette, de sokat legózott.

Igaz az, hogy a PT egy gyerekparadicsom, csak rengeteg volt a szúnyog, a kisfiam pedig allergiás a szúnyogcsípésre. A tábor végére tyúktojásnyi méretű dudorokkal volt tele a kis teste. Úgy tudom, ízlettek neki az ételek (volt pizza, rántott hús, gyros, reggelire pedig péksütemények), de a kedvence a büfében vásárolható jégkrém volt.

Szülőként örülnék, ha kicsit több felnőtt lenne a táborban – de a gyerekek szemszögéből nézve lehet, hogy akkor nem tudnák ennyire elengedni magukat. A gyerekek szempontjából, azt hiszem, ez a szabadság a legvonzóbb a PEOPLE TEAM táboraiban. Azt láttam a fiamon, hogy sok élményt szerzett, és teljesen feltöltődött. A kedvenc programja az Animal Cannibals-koncert volt.”

Imádom
A legjobb tanács a táborozók szüleinek

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ