3 érv a grillkolbász kipróbálása mellett
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Egy jó kis nyári grillparti?

  1. Nem kell vesződni a páccal
    A „hagyományos” grillhúsokkal szemben a grillkolbászok döntő többsége már kellően fűszerezve kerül a kezeink közé, így ezeket szinte tényleg csak fel kell tenni a rácsra, és meg is vagyunk – ha a boltban négy-öt különböző fajtát választunk ki, akkor sokkal könnyebb velük változatos ízeket varázsolni, mint ha egyesével kéne kikevernünk hatféle pácot a húsokhoz.
  2. Könnyen kezelhető
    És ezt nem csak az elkészítésére értjük: míg egy szelet csirkét kézzel azért nem szívesen fogyaszt el az ember, a grillkolbászokkal nincs ilyen gond. A rácson is könnyen kezelhetőek, szinte csuklóból megfordít az ember négyet, oda se kell nézni.
  3. Ha túl sok lett, irány a fagyasztó
    Ha valamelyik vendégünk lemondja a megjelenést, akkor csak simán betesszük a fagyasztóba, és majd legközelebb elővesszük, vagy akár serpenyőben is kisüthető bármikor vacsorának. Bár, tegyük hozzá, a grillkolbászból szinte lehetetlen túl sokat készíteni, mivel tipikusan olyan étel, ami eteti magát: az ember mindig „csak még egy utolsót” emel oda a tányérjára.

Simon Petra

KecskeNEWSás-archívum

Szilárd színre lép
Furcsább dolgok

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ