Ezeket vidd feltétlenül magaddal táborozáskor!
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós táborozásra készülsz? Akkor ez a te listád; nyomtasd ki, és pipáld ki azokat a pontokat, amelyek tartalmát bekészítetted már a bőröndödbe. Legalábbis tanácsos magaddal hoznod az alábbiakat – de ha valamelyik tétel hiányzik, akkor se ess kétségbe, mivel a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában szinte mindent beszereznek, csak jelezd az igényedet a büfében!

1. Kulacs

A vízivás alapvető fontosságú, nyáron pedig pláne. Szinte biztos, hogy ugrálni és futkározni fogsz, de ha egész nap egy helyben ülnél, akkor is hidratálnod kell. A kulacsodat bármikor újra tudod tölteni a kollégiumi csapoknál vagy a vízadagoló automatáknál.

2. Naptej és napszemüveg

Nem kérdés, hogy mindenkinek ajánlott nemcsak hoznia, de használnia is. UV-sugárzás, hallottad már a kifejezést?

3. X+2 napnyi ruha

Ha a PEOPLE TEAM-be jössz, készülj kilencnapi ruhával: habár a PT egy-egy turnusa hét nap, nem árt, ha több ruhát hozol, és nem csupán nyáriakat, hanem pulcsit, váltócipőt és esetleg esőkabátot is. Amennyiben bejárósként táborozol, akkor is érdemes minden reggel a hátizsákodban melegebb vagy lazább váltóruhával érkezned.

4. Törülköző

A PT-s táborlakók a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában hajtják álomra a fejüket, ahol kapnak ágyneműt és párnát-takarót, törülközőt viszont ajánlott magukkal hozniuk.

5. Fogkefe, fogkrém, tusfürdő

Nem tragédia, ha otthon maradnak a test- és fogápolási termékeid, mert a büfések felkészültek a hasonló esetekre – tampon, betét szintén vásárolható a büfékártya segítségével, amelyet érdemes még a táborba érkezés előtt feltölteni a szüleiddel megbeszélt összegben. Ha túllépnéd a keretet, a szüleiddel történt egyeztetést követően ezt is rugalmasan kezelik a táboroztatók.

6. Nyunyóka

Legyél általános iskolás vagy egyetemi felvételi előtt álló tinédzser, bármikor rád törhet a honvágy. Ilyenkor segít, ha magaddal viszed a kedvenc plüssödet vagy egyéb tárgyadat, amely az otthonodra emlékeztet. Felhívhatod a szüleidet is – ha nincs telefonod, keresd a mókusokat vagy a táborvezetőt, Atert!

A legviccesebb tábori pillanatok
Kicsi, Szöszi és Varga

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ