Ezeket vidd feltétlenül magaddal táborozáskor!
Egyéb
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós táborozásra készülsz? Akkor ez a te listád; nyomtasd ki, és pipáld ki azokat a pontokat, amelyek tartalmát bekészítetted már a bőröndödbe. Legalábbis tanácsos magaddal hoznod az alábbiakat – de ha valamelyik tétel hiányzik, akkor se ess kétségbe, mivel a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában szinte mindent beszereznek, csak jelezd az igényedet a büfében!

1. Kulacs

A vízivás alapvető fontosságú, nyáron pedig pláne. Szinte biztos, hogy ugrálni és futkározni fogsz, de ha egész nap egy helyben ülnél, akkor is hidratálnod kell. A kulacsodat bármikor újra tudod tölteni a kollégiumi csapoknál vagy a vízadagoló automatáknál.

2. Naptej és napszemüveg

Nem kérdés, hogy mindenkinek ajánlott nemcsak hoznia, de használnia is. UV-sugárzás, hallottad már a kifejezést?

3. X+2 napnyi ruha

Ha a PEOPLE TEAM-be jössz, készülj kilencnapi ruhával: habár a PT egy-egy turnusa hét nap, nem árt, ha több ruhát hozol, és nem csupán nyáriakat, hanem pulcsit, váltócipőt és esetleg esőkabátot is. Amennyiben bejárósként táborozol, akkor is érdemes minden reggel a hátizsákodban melegebb vagy lazább váltóruhával érkezned.

4. Törülköző

A PT-s táborlakók a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában hajtják álomra a fejüket, ahol kapnak ágyneműt és párnát-takarót, törülközőt viszont ajánlott magukkal hozniuk.

5. Fogkefe, fogkrém, tusfürdő

Nem tragédia, ha otthon maradnak a test- és fogápolási termékeid, mert a büfések felkészültek a hasonló esetekre – tampon, betét szintén vásárolható a büfékártya segítségével, amelyet érdemes még a táborba érkezés előtt feltölteni a szüleiddel megbeszélt összegben. Ha túllépnéd a keretet, a szüleiddel történt egyeztetést követően ezt is rugalmasan kezelik a táboroztatók.

6. Nyunyóka

Legyél általános iskolás vagy egyetemi felvételi előtt álló tinédzser, bármikor rád törhet a honvágy. Ilyenkor segít, ha magaddal viszed a kedvenc plüssödet vagy egyéb tárgyadat, amely az otthonodra emlékeztet. Felhívhatod a szüleidet is – ha nincs telefonod, keresd a mókusokat vagy a táborvezetőt, Atert!

A legviccesebb tábori pillanatok
Kicsi, Szöszi és Varga

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ